Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПокотило, О. С.
dc.contributor.authorБаюк, С. Я.
dc.contributor.authorPokotylo, O. S.
dc.contributor.authorBayuk, S. Ya.
dc.coverage.temporal28-29 листопада 2018 року
dc.coverage.temporal28-29 November 2018
dc.date.accessioned2019-02-18T16:16:39Z-
dc.date.available2019-02-18T16:16:39Z-
dc.date.created2018-11-28
dc.date.issued2018-11-28
dc.identifier.citationПокотило О. С. Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження / О. С. Покотило, С. Я. Баюк // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 123. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7331-71-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800-
dc.format.extent123
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
dc.relation.ispartofBook of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
dc.titleЖирнокислотний склад традиційних олій після смаження
dc.title.alternativeFatty acid composition composition of traditional oils after reduction
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc613.2
dc.subject.udc612.3
dc.relation.references1. Федак Н.В. Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу / Н.В. Федак, А.М. Діхтярь, С.М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / ХДУХТ, 2009. – Вип. 2 (10). – С. 114−120.
dc.relation.referencesen1. Fedak N.V. Dynamika zmin yakosti olii za umov tryvaloho termichnoho vplyvu, N.V. Fedak, A.M. Dikhtiar, S.M. Tymchuk, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli: zb. nauk. pr., KhDUKhT, 2009, Iss. 2 (10), P. 114−120.
dc.identifier.citationenPokotylo O. S., Bayuk S. Ya. (2018) Zhyrnokyslotnyi sklad tradytsiinykh olii pislia smazhennia [Fatty acid composition composition of traditional oils after reduction]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 123 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage123
dc.citation.epage123
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.