Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800

Tytuł: Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження
Inne tytuły: Fatty acid composition composition of traditional oils after reduction
Authors: Покотило, О. С.
Баюк, С. Я.
Pokotylo, O. S.
Bayuk, S. Ya.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Покотило О. С. Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження / О. С. Покотило, С. Я. Баюк // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 123. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Pokotylo O. S., Bayuk S. Ya. (2018) Zhyrnokyslotnyi sklad tradytsiinykh olii pislia smazhennia [Fatty acid composition composition of traditional oils after reduction]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 123 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 3
Data wydania: 28-lis-2018
Date of entry: 18-lut-2019
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 613.2
612.3
Strony: 1
Zakres stron: 123
Główna strona: 123
Strona końcowa: 123
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800
ISBN: 978-617-7331-71-0
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Wykaz piśmiennictwa: 1. Федак Н.В. Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу / Н.В. Федак, А.М. Діхтярь, С.М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / ХДУХТ, 2009. – Вип. 2 (10). – С. 114−120.
References: 1. Fedak N.V. Dynamika zmin yakosti olii za umov tryvaloho termichnoho vplyvu, N.V. Fedak, A.M. Dikhtiar, S.M. Tymchuk, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli: zb. nauk. pr., KhDUKhT, 2009, Iss. 2 (10), P. 114−120.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi