Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27616

Заглавие: Користь черешні та її використання у консервуванні
Други Заглавия: The use of sweet cherries is nutritious and canned
Автори: Сельський, Володимир Романович
Мельнічук, О. Є.
Луцко, Л. Б.
Selskiy, V. R.
Melnichuk, O. E.
Lutsko, L. B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Р. Користь черешні та її використання у консервуванні / В Р. Сельський, О. Є. Мельнічук, Л. Б. Луцко // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 129. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Selskiy V. R., Melnichuk O. E., Lutsko L. B. (2018) Koryst chereshni ta yii vykorystannia u konservuvanni [The use of sweet cherries is nutritious and canned]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 129 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Дата на Публикуване: 28-Ное-2018
Date of entry: 18-Фев-2019
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 129
Start page: 129
End page: 129
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27616
ISBN: 978-617-7331-71-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
References (Ukraine): 1. Актуальні проблеми консервної промисловості України.: матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 27 листопада 2007р.) / ХарРІ НАДУ. – Х.: Вид-во ХарРІ НАДУ “Магістр”, 2008. – 356 с.
2. Покровський А.А. Хімічний склад харчових продуктів {Текст} А.А. Покровський – Москва: Харчова промисловість. 1976. – 228 с.
3. Методичні вказівки до здійснення параметрів контролю за технологічними процесами. – Одеса.: ВНДІКП – 1999. - 32 с.
References (International): 1. Aktualni problemy konservnoi promyslovosti Ukrainy., materialy nauk.-prakt. konf. (Kharkiv, 27 lystopada 2007y.), KharRI NADU, Kh., Vyd-vo KharRI NADU "Mahistr", 2008, 356 p.
2. Pokrovskyi A.A. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv {Tekst} A.A. Pokrovskyi – Moskva: Kharchova promyslovist. 1976, 228 p.
3. Metodychni vkazivky do zdiisnennia parametriv kontroliu za tekhnolohichnymy protsesamy, Odesa., VNDIKP – 1999, 32 p.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.