Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorVolodymyr, Yukalo-
dc.contributor.authorTsisaryk, Orysya-
dc.contributor.authorDatsyshyn, Kateryna-
dc.date.accessioned2018-10-31T06:27:19Z-
dc.date.available2018-10-31T06:27:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationVolodymyr Yukalo, Orysya Tsisaryk, Kateryna Datsyshyn Isolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresis//Abstracts of the 2018 American Dairy Science Association Annual Meeting, June 24–27.- Knoxville: Tennessee(USA). - Journal of Dairy Science.- Volume 101, Supplement 2. - 2018. - P. 51uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26018-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleIsolation of protein fractions of serum of milk by preparative disc-electrophoresisuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.coverage.countryUSuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ADSA2018_full_abstracts_book.pdf3,82 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора