Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-31T06:10:23Z | - |
dc.date.available | 2018-10-31T06:10:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | В. Юкало, К. Дацишин Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ. – 2017. - С. 106-107 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017 | - |
dc.title | Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | НУХТ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези-конференції НУХТ_2017.pdf | 2,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора