Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.date.accessioned2018-10-31T06:10:23Z-
dc.date.available2018-10-31T06:10:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВ. Юкало, К. Дацишин Отримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молока // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції», 7-8 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ. – 2017. - С. 106-107uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26017-
dc.titleОтримання попередників біоактивних пептидів із сироватки молокаuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameНУХТuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези-конференції НУХТ_2017.pdf2,18 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора