Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗакалов, О.
dc.contributor.authorБортник, Андрій Ігорович
dc.contributor.authorZakalov, O.
dc.contributor.authorBortnyk, A.
dc.date.accessioned2018-09-14T12:32:38Z-
dc.date.available2018-09-14T12:32:38Z-
dc.date.created2008-07-01
dc.date.issued2008-07-01
dc.date.submitted2008-04-23
dc.identifier.citationЗакалов О. Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, А. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2008. — Том 13. — № 2. — С. 85–91. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
dc.identifier.issn1727-7108
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947-
dc.description.abstractПроведено аналіз результатів дослідження затрат енергії на подрібнення різних сортів м’ясної сировини при різних швидкостях подрібнення. У результаті аналізу виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення при певних параметрах. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса.
dc.description.abstractThe analysis of results of research at expenses of energy on grinding of different grades of meat raw material at different speeds of grinding was spent. As a result of the analysis it was revealed advantages and lacks of process of grinding at the certain parameters. Actions for reduction the consumption of energy in grinders of meat are offered
dc.format.extent85-91
dc.language.isouk
dc.publisherТДТУ
dc.publisherTSTU
dc.relation.ispartofВісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (13), 2008
dc.relation.ispartofBulletin of Ternopil State Technical University, 2 (13), 2008
dc.titleДослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
dc.title.alternativeResearch of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action
dc.typeArticle
dc.rights.holder© Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008;
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages7
dc.subject.udc664.013
dc.relation.references1. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. – Мясная индустрия. - №10. – 2003. – 68 с.
dc.relation.references2. Пелеев И.О. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971. – 519с.
dc.relation.references3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. – 328 с.
dc.relation.references4. Клименко М.М., Горбатов А.В. Технологическое оборудование для тонкого измельчения мяса. – М.: Пищевая промышленость, 1972.-236с.
dc.relation.references5. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348с
dc.relation.referencesen1. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha, Miasnaia industriia, No 10, 2003, 68 p.
dc.relation.referencesen2. Peleev I.O. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971, 519p.
dc.relation.referencesen3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986, 328 p.
dc.relation.referencesen4. Klimenko M.M., Horbatov A.V. Tekhnolohicheskoe oborudovanie dlia tonkoho izmelcheniia miasa, M., Pishchevaia promyshlenost, 1972.-236p.
dc.relation.referencesen5. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348s
dc.identifier.citationenZakalov O., Bortnyk A. (2008) Doslidzhennia protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii [Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action]. Bulletin of TSTU (Tern.), vol. 13, no 2, pp. 85-91 [in Ukrainian].
dc.citation.journalTitleВісник Тернопільського державного технічного університету
dc.citation.volume13
dc.citation.issue2
dc.citation.spage85
dc.citation.epage91
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.