Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947
Başlık: | Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії |
Diğer Başlıklar: | Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action |
Yazarlar: | Закалов, О. Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, O. Bortnyk, A. |
Bibliographic description (Ukraine): | Закалов О. Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, А. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2008. — Том 13. — № 2. — С. 85–91. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). |
Bibliographic description (International): | Zakalov O., Bortnyk A. (2008) Doslidzhennia protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii [Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action]. Bulletin of TSTU (Tern.), vol. 13, no 2, pp. 85-91 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (13), 2008 Bulletin of Ternopil State Technical University, 2 (13), 2008 |
Journal/Collection: | Вісник Тернопільського державного технічного університету |
Issue: | 2 |
Volume: | 13 |
Yayın Tarihi: | 1-Tem-2008 |
Submitted date: | 23-Nis-2008 |
Date of entry: | 14-Eyl-2018 |
Yayıncı: | ТДТУ TSTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
UDC: | 664.013 |
Number of pages: | 7 |
Page range: | 85-91 |
Start page: | 85 |
End page: | 91 |
Özet: | Проведено аналіз результатів дослідження затрат енергії на подрібнення різних сортів м’ясної сировини при різних швидкостях подрібнення. У результаті аналізу виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення при певних параметрах. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса. The analysis of results of research at expenses of energy on grinding of different grades of meat raw material at different speeds of grinding was spent. As a result of the analysis it was revealed advantages and lacks of process of grinding at the certain parameters. Actions for reduction the consumption of energy in grinders of meat are offered |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947 |
ISSN: | 1727-7108 |
Copyright owner: | © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008; |
References (Ukraine): | 1. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. – Мясная индустрия. - №10. – 2003. – 68 с. 2. Пелеев И.О. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971. – 519с. 3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. – 328 с. 4. Клименко М.М., Горбатов А.В. Технологическое оборудование для тонкого измельчения мяса. – М.: Пищевая промышленость, 1972.-236с. 5. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348с |
References (International): | 1. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha, Miasnaia industriia, No 10, 2003, 68 p. 2. Peleev I.O. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971, 519p. 3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986, 328 p. 4. Klimenko M.M., Horbatov A.V. Tekhnolohicheskoe oborudovanie dlia tonkoho izmelcheniia miasa, M., Pishchevaia promyshlenost, 1972.-236p. 5. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348s |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 2 |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
TSTUB_2008v13n2_Zakalov_O-Research_of_process_of_grinding_85-91.pdf | 560,87 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
TSTUB_2008v13n2_Zakalov_O-Research_of_process_of_grinding_85-91.djvu | 545,3 kB | DjVu | Göster/Aç | |
TSTUB_2008v13n2_Zakalov_O-Research_of_process_of_grinding_85-91__COVER.png | 456,25 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.