Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947

Başlık: Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
Diğer Başlıklar: Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action
Yazarlar: Закалов, О.
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, O.
Bortnyk, A.
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О. Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, А. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2008. — Том 13. — № 2. — С. 85–91. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Bibliographic description (International): Zakalov O., Bortnyk A. (2008) Doslidzhennia protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii [Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action]. Bulletin of TSTU (Tern.), vol. 13, no 2, pp. 85-91 [in Ukrainian].
Is part of: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (13), 2008
Bulletin of Ternopil State Technical University, 2 (13), 2008
Journal/Collection: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Issue: 2
Volume: 13
Yayın Tarihi: 1-Tem-2008
Submitted date: 23-Nis-2008
Date of entry: 14-Eyl-2018
Yayıncı: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
UDC: 664.013
Number of pages: 7
Page range: 85-91
Start page: 85
End page: 91
Özet: Проведено аналіз результатів дослідження затрат енергії на подрібнення різних сортів м’ясної сировини при різних швидкостях подрібнення. У результаті аналізу виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення при певних параметрах. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса.
The analysis of results of research at expenses of energy on grinding of different grades of meat raw material at different speeds of grinding was spent. As a result of the analysis it was revealed advantages and lacks of process of grinding at the certain parameters. Actions for reduction the consumption of energy in grinders of meat are offered
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008;
References (Ukraine): 1. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. – Мясная индустрия. - №10. – 2003. – 68 с.
2. Пелеев И.О. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971. – 519с.
3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. – 328 с.
4. Клименко М.М., Горбатов А.В. Технологическое оборудование для тонкого измельчения мяса. – М.: Пищевая промышленость, 1972.-236с.
5. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348с
References (International): 1. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha, Miasnaia industriia, No 10, 2003, 68 p.
2. Peleev I.O. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971, 519p.
3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986, 328 p.
4. Klimenko M.M., Horbatov A.V. Tekhnolohicheskoe oborudovanie dlia tonkoho izmelcheniia miasa, M., Pishchevaia promyshlenost, 1972.-236p.
5. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348s
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 2



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.