Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25653
Заглавие: | Складові успішного просування нового бренду |
Други Заглавия: | The main parts of the successful promotion of new brand |
Автори: | Корнак, Христина Kornak, Kristina |
Affiliation: | ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», Тернопіль, Україна State Higher Educational Establishment "Ternopil College of Food Technologies and Trade" |
Bibliographic description (Ukraine): | Корнак Х. Складові успішного просування нового бренду / Христина Корнак // Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“, 29-31 березня 2018 року. — Т., 2018. — Том 2. — С. 45–47. |
Bibliographic description (International): | Kornak K. (2018) Skladovi uspishnoho prosuvannia novoho brendu [The main parts of the successful promotion of new brand]. Proceedings of the Ⅱ International Scientific-Practical Conference «Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions» and Ⅰ International Students Scientific Forum "Creative economy in the youth mindset" (Tern., 29-31 March 2018), vol. 2, pp. 45-47 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“ (2), 2018 Proceedings of the Ⅱ International Scientific-Practical Conference «Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions» and Ⅰ International Students Scientific Forum "Creative economy in the youth mindset" (2), 2018 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародний студентський науковий форум „Креативна економіка очима молоді“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“ |
Volume: | 2 |
Дата на Публикуване: | 29-Мар-2018 |
Date of entry: | 20-Юни-2018 |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 29-31 березня 2018 року 29-31 March 2018 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 45-47 |
Start page: | 45 |
End page: | 47 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25653 |
ISBN: | 978-617-7331-55-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
URL for reference material: | https://aptxt.com/category/dostupno-o-kopirajtinge |
References (Ukraine): | 1. https://aptxt.com/category/dostupno-o-kopirajtinge |
References (International): | 1. https://aptxt.com/category/dostupno-o-kopirajtinge |
Content type: | Conference Abstract |
Показва се в Колекции: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2018) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKP_2018v2_Kornak_K-The_main_parts_of_the_successful_45-47.pdf | 701,75 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
FMZKP_2018v2_Kornak_K-The_main_parts_of_the_successful_45-47.djvu | 47,13 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
FMZKP_2018v2_Kornak_K-The_main_parts_of_the_successful_45-47__COVER.png | 580,96 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.