Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25596
Назва: Методичні вказівки для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестування» для студентів освітнього рівня бакалавр для усіх форм навчання напряму підготовки 6.030508 «Фінанси та кредит» і спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та за напрямом підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» і спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Радинський, Сергій Віталійович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестування» для студентів освітнього рівня бакалавр для усіх форм навчання напряму підготовки 6.030508 «Фінанси та кредит» і спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та за напрямом підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» і спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / укладач Радинський С.В. – Тернопіль, ТНТУ ім.І.Пулюя, 2017. – 19 с.
Дата публікації: 2017
Дата подання: 2017
Дата внесення: 17-чер-2018
Країна (код): UA
Короткий огляд (реферат): Сучасна ситуація в економіці України потребує вирішення таких кардинальних та взаємопов’язаних проблем, як вихід із кризи та перехід до ринкових форм і методів господарювання. Успішне проведення ринкових реформ в Україні неможливе без ефективної структурно-інвестиційної політики перебудови економіки з метою створення сприятливого інвестиційного клімату. Перспективою виходу України з кризи може бути створення потужної виробничої бази за участю інвестованого капіталу. В її основі повинні лежати передові технології, новітня техніка, організаційно нові форми праці. В умовах значного дефіциту внутрішніх фінансових ресурсів в Україні актуальним стає залучення іноземних інвестицій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25596
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка_самостійна робота_Інвестування_2017.pdf265,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора