Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151
Título: | Аналіз показників якості продуктів харчування |
Outros títulos: | Analysis of food products quality indicators |
Autor: | Лясота, О. Б. Пилипець, Г. С. Lyasota, O. B. Pylypets, G. S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лясота О. Б. Аналіз показників якості продуктів харчування / О. Б. Лясота, Г. С. Пилипець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 176–177. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Lyasota O. B., Pylypets G. S. (2017) Analiz pokaznykiv yakosti produktiv kharchuvannia [Analysis of food products quality indicators]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 176-177 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Data: | 16-Nov-2017 |
Date of entry: | 25-Jan-2018 |
Editora: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 16-17 листопада 2017 року 16-17 November 2017 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 176-177 |
Start page: | 176 |
End page: | 177 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151 |
ISBN: | 978-966-305-086-7 978-966-305-087-4 978-966-305-088-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
References (Ukraine): | 1. Безопасность продуктов питания./Информационный бюллетень.- Всемирная организация здравохранения, - Октябрь 2017 г. 2. Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів. - Суми : Університетська книга, 2007. - 440 с. |
References (International): | 1. Bezopasnost produktov pytanyia./Ynformatsyonnyi biulleten, Vsemyrnaia orhanyzatsyia zdravokhranenyia, Oktiabr 2017 y. 2. Pavlotska L.F. Osnovy fiziolohii, hihiieny kharchuvannia ta problemy bezpeky kharchovykh produktiv, Sumy : Universytetska knyha, 2007, 440 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas colecções: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
CAZST_2017v3_Lyasota_O_B-Analysis_of_food_products_176-177.pdf | 989,98 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
CAZST_2017v3_Lyasota_O_B-Analysis_of_food_products_176-177.djvu | 33,94 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
CAZST_2017v3_Lyasota_O_B-Analysis_of_food_products_176-177__COVER.png | 486,33 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.