Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151

Título: Аналіз показників якості продуктів харчування
Outros títulos: Analysis of food products quality indicators
Autor: Лясота, О. Б.
Пилипець, Г. С.
Lyasota, O. B.
Pylypets, G. S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лясота О. Б. Аналіз показників якості продуктів харчування / О. Б. Лясота, Г. С. Пилипець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 176–177. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Lyasota O. B., Pylypets G. S. (2017) Analiz pokaznykiv yakosti produktiv kharchuvannia [Analysis of food products quality indicators]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 176-177 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
Data: 16-Nov-2017
Date of entry: 25-Jan-2018
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
UDC: 664
Number of pages: 2
Page range: 176-177
Start page: 176
End page: 177
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23151
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Безопасность продуктов питания./Информационный бюллетень.- Всемирная организация здравохранения, - Октябрь 2017 г. 2. Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів. - Суми : Університетська книга, 2007. - 440 с.
References (International): 1. Bezopasnost produktov pytanyia./Ynformatsyonnyi biulleten, Vsemyrnaia orhanyzatsyia zdravokhranenyia, Oktiabr 2017 y. 2. Pavlotska L.F. Osnovy fiziolohii, hihiieny kharchuvannia ta problemy bezpeky kharchovykh produktiv, Sumy : Universytetska knyha, 2007, 440 p.
Content type: Conference Abstract
Aparece nas colecções:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.