Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22437

Назва: Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Фінанси» для студентів усіх форм навчання
Автори: Крамар, Ірина Юріївна
Приналежність: ТНТУ, вул. Білогірська, 50, к.е.н., доц. кафедри економіки та фінансів
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Фінанси» для студентів усіх форм навчання / укл. : І.Ю.Крамар. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2017. - 37 с.
Bibliographic description: Methodical guidelines for practical classes on the discipline “Finance” for students of all forms of studying / compiler. : I.Yu. Kramar. - Ternopil : TNTU, 2017. - 37 p.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 27-лис-2017
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 336.1, 336.02, 336.3, 336.5, 336.6
Теми: Фінанси
фінансова політика
міжнародні фінанси
фондовий ринок
державний кредит
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення курсу "Фінанси" - формування знань щодо теоретичних та практичних аспектів у сфері функціонування фінансів, їхньої ролі та місця в процесі макрорегулювання, алокації ресурсів; вивчення сукупності фінансових відносин, які виражають розподіл і перерозподіл вартості валового внутрішнього продукту на макро- і макрорівнях; розвиток у майбутніх спеціалістів здатності до самостійного мислення у сфері фінансів за допомогою сучасних фінансових категорій. Завдання курсу: дати правильне розуміння закономірностей у сфері фінансових відносин держави, суб’єктів підприємницької діяльності та населення і розкрити шляхи використання цих закономірностей у практиці фінансової роботи; показати можливі напрями впливу фінансів на суспільний прогрес і роль фінансів в економічній перебудові суспільства на шляху розвитку ринкових відносин; визначити сукупність заходів, що забезпечують використання фінансів як одного з дійових важелів економічної політики держави. Методичні вказівки для проведення практичних занять побудовані за наступною схемою: питання для обговорення, тести для самоперевірки, задачі (до деяких тем), рекомендована література. Відповідно до кожної теми курсу подано основний матеріал, який підлягає обговоренню на практичних заняттях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22437
Власник авторського права: © Крамар Ірина Юріївна, 2017
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора