Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22184

Název: Характеристика гідролізату казеїну гель-фільтрацією на сефадексі і акрилексі
Další názvy: Characterization of casein digest by gel-filtration on sephadex and acrylex
Autoři: Юкало, В. Г.
Сторож, Л. А.
Дуда, О. В.
Yukalo, V. G.
Storozh, L. A.
Duda, O. V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В. Г. Характеристика гідролізату казеїну гель-фільтрацією на сефадексі і акрилексі / В. Г. Юкало, Л. А. Сторож, О. В. Дуда // Матеріали ⅩⅩ наукової конференції ТНТУ ім. І. Пулюя, 17-18 травня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 199. — (Хімія. хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Yukalo V. G., Storozh L. A., Duda O. V. (2017) Kharakterystyka hidrolizatu kazeinu hel-filtratsiieiu na sefadeksi i akryleksi [Characterization of casein digest by gel-filtration on sephadex and acrylex]. Materials of ⅩⅩ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 17-18 May 2017), pp. 199 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅩ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Conference/Event: ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅩ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Datum vydání: 18-kvě-2017
Date of entry: 1-lis-2017
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 травня 2017 року
17-18 May 2017
UDC: 577.112.083/122.2
Number of pages: 1
Page range: 199
Start page: 199
End page: 199
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22184
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:ⅩⅩ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2017)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.