Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137

Title: Безпечність молока сирого за вмістом нітратів
Other Titles: Safety of milk cream in composition of nitrates
Authors: Писків, Світлана
Кухтин, Микола Дмитрович
Pyskiv, Svitlana
Kuhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Писків С. Безпечність молока сирого за вмістом нітратів / Світлана Писків, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 151. — (Харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Pyskiv S., Kuhtyn M. (2017) Bezpechnist moloka syroho za vmistom nitrativ [Safety of milk cream in composition of nitrates]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 151 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-Okt-2017
Date of entry: 28-Okt-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.3.07
Number of pages: 1
Page range: 151
Start page: 151
End page: 151
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22137
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.