Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22110

Titre: Теоретичні аспекти розробки змішувальних пристроївіз пониженою потужністю привода
Autre(s) titre(s): Theoretical aspects of development of mixing devices with reduced power of drive
Auteur(s): Вітенько, Тетяна Миколаївна
Лучейко, Ігор І.
Лучейко, Ігор Д.
Vitenko, Tatyana
Lucheyko, Igor I.
Lucheyko, Igor D.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т. М. Теоретичні аспекти розробки змішувальних пристроївіз пониженою потужністю привода / Тетяна Вітенько, Ігор І. Лучейко, Ігор Д. Лучейко // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 111–112. — (Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Vitenko T., Lucheyko I. I., Lucheyko I. D. (2017) Teoretychni aspekty rozrobky zmishuvalnykh prystroiviz ponyzhenoiu potuzhnistiu pryvoda [Theoretical aspects of development of mixing devices with reduced power of drive]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 111-112 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 11-oct-2017
Date of entry: 28-oct-2017
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 66.063.8
51-74
Number of pages: 2
Page range: 111-112
Start page: 111
End page: 112
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22110
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
References (Ukraine): 1. Vitenko T.N., Lucheyko I.I. Phenomenological model of decrease power of mixer in start-up period // XX Mendeleev Congress on General and Applied Chemistry. Vol. 3: Abstracts. – Ekaterinburg, 2016. – P. 308.
2. Vitenko Т.N., Lucheyko I.I. Phenomenological approach to calculation of energy expenses for acceleration liquid during start-up of mixer // XVI International Scientific Conference “High-Tech in Chemical Engineering-2016”: Abstracts. – Moscow, 2016. – P. 67.
3. Вітенько Т.М., Лучейко І.І., Лучейко І.Д. До розрахунку пускової потужності спірально-лопатевої мішалки // Міжнар. наук.-практична конф. “Хімічна технологія та інженерія”: Тези доп. – Львів, 2017. – С. 85.
References (International): 1. Vitenko T.N., Lucheyko I.I. Phenomenological model of decrease power of mixer in start-up period, XX Mendeleev Congress on General and Applied Chemistry. Vol. 3: Abstracts, Ekaterinburg, 2016, P. 308.
2. Vitenko T.N., Lucheyko I.I. Phenomenological approach to calculation of energy expenses for acceleration liquid during start-up of mixer, XVI International Scientific Conference "High-Tech in Chemical Engineering-2016": Abstracts, Moscow, 2016, P. 67.
3. Vitenko T.M., Lucheiko I.I., Lucheiko I.D. Do rozrakhunku puskovoi potuzhnosti spiralno-lopatevoi mishalky, Mizhnar. nauk.-praktychna konf. "Khimichna tekhnolohiia ta inzheneriia": Tezy dop, Lviv, 2017, P. 85.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.