霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087
Title: | Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances |
Authors: | Zolotukhina, Inna |
Affiliation: | Kharkiv State University of Food and Trade, Ukraine |
Bibliographic description (Ukraine): | Zolotukhina I. Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances / Inna Zolotukhina // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 82. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Zolotukhina I. (2017) Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 82 [in English]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-十月-2017 |
Date of entry: | 28-十月-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 001.89.003.12 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 82 |
Start page: | 82 |
End page: | 82 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Zolotukhina_I-Optimization_of_the_process_82.pdf | 278,15 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Zolotukhina_I-Optimization_of_the_process_82.djvu | 16,98 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Zolotukhina_I-Optimization_of_the_process_82__COVER.jpg | 223,51 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.