霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087

Title: Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances
Authors: Zolotukhina, Inna
Affiliation: Kharkiv State University of Food and Trade, Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Zolotukhina I. Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances / Inna Zolotukhina // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 82. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Zolotukhina I. (2017) Optimization of the process of the distribution of the compounds of protein-soil fats of fragrances. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 82 [in English].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 11-十月-2017
Date of entry: 28-十月-2017
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 001.89.003.12
Number of pages: 1
Page range: 82
Start page: 82
End page: 82
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22087
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
�蝷箔����:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.