Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВовк, Ірина Петрівна-
dc.contributor.authorВовк, Юрій Ярославович-
dc.contributor.authorАнтонів, Є.В.-
dc.contributor.authorVovk, Iryna Petrivna-
dc.contributor.authorVovk, Yuriy Yaroslavovych-
dc.contributor.authorAntoniv, Ye.V.-
dc.date.accessioned2017-09-12T09:33:09Z-
dc.date.available2017-09-12T09:33:09Z-
dc.date.issued2017-05-17-
dc.identifier.citationАнтонів Є.В., Вовк І.П., Вовк Ю.Я. Вплив психологічних аспектів на створення анімаційних заходів для закладів готельно-ресторанного бізнесу Матеріали XХ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя (м. Тернопіль, 17-18 травня 2017 року), 2017. – с.215 http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/20742/14/Zbirnyk_2017.pdfuk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21924-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНТУuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectанімаційні заходиuk_UA
dc.titleВплив психологічних аспектів на створення анімаційних заходів для закладів готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.format.pages215-
dc.subject.udc159uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри транспортних технологій та механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy Vovk Yu Vovk Antoniv.pdf393,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора