Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21419
Назва: Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”)
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Федишин, Ірина Богданівна
Приналежність: ТНТУ імені І.Пулюя
Бібліографічний опис: Нагорняк Г С. Методичний посібник для проведення практичних занять та самостійної роботи студента з дисципліни “Трансфер технологій” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”) / Г.С. Нагорняк , І.Б. Федишин. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 151 с.
Дата публікації: 30-бер-2017
Дата внесення: 26-чер-2017
Видавництво: Тернопіль : ТНТУ
Країна (код): UA
Теми: інновації
трансфер технологій
менеджмент інноваційної діяльності
авторське право
Короткий огляд (реферат): Інновації на сучасному етапі розвитку економіки стають головним засобом збереження конкурентоспроможності й невід’ємною частиною підприємницької діяльності. Управління технологічними інноваціями здійснюється паралельно з управлінням діючим традиційним виробництвом. Але методи управління інноваціями відрізняються від методів управління традиційним виробництвом, оскільки інноваційні процеси спрямовані на створення поки ще неіснуючих продуктів, якісне оновлення виробничих сил та виробничих відносин.
Опис: У методичному посібнику у відповідності до сформованого лекційного матеріалу з дисципліни “Трансфер технологій” подано плани проведення практичних занять, ситуаційні вправи та задачі для вирішення та перелік питань для самоконтролю знань, а також матеріали для самостійної роботи студента.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21419
Власник авторського права: © Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., 2017
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МетодТрансферПрактичні.doc779,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора