Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21302

Назва: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів та модульного контролю знань з дисципліни „Світлотехнічні установки та системи“
Автори: Осадца, Ярослав Михайлович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів та модульного контролю знань з дисципліни Світлотехнічні установки та ситеми для студентів напряму підготовки 6.050701 – Електротехніка та електротехнології та спеціальності 141 – Електроенергетика, ектротехніка та електромеханіка / уклад. : Я. М. Осадца. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2013. – 14 с.
Дата публікації: 2017
Дата подання: 2017
Дата внесення: 21-чер-2017
Країна (код): UA
Теми: світлотехнічні установки та системи
Кількість сторінок: 14
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни «Світлотехнічні установки та системи» розроблені відповідно до навчального плану та робочої програми дисципліни і призначені для студентів напряму підготовки 6.050701 – Електротехніка та електротехнології та спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».
Опис: Методичні вказівки призначені для полегшення засвоєння дисципліни “Світлотехнічні установки та системи” і контролю знань студентів. Складається з урахуванням модульної системи навчання, рекомендацій до самостійної роботи і індивідуальних завдань, тем лабораторних занять, тестів, екзаменаційних питань, типової форми та вимог для комплексної перевірки знань з дисципліни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21302
Перелік літератури: 1. Г.А.Тищенко "Осветительные установки" -М.: Высш. шк. 1984,-247 с
2. Г.М.Кнорринг "Осветительные установки" -Л.: Энергоиздат.1981. -288 с
3. Світлотехнічні установки та системи: конспект лекцій для студентів 4 курсу денної і 5 курсу заочної форм навчання спеціальності 6.090.600 «Світлотехніка та джерела світла» Н.О. Ільїна, Ю.О.Васильєва – Харків: ХНАМГ, 2006.- 104с.
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри світлотехніки та електротехніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SAMOSTIJNA_ROBOTA.pdf275,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
SAMOSTIJNA_ROBOTA.djvu132,07 kBDjVuПереглянути/відкрити
SAMOSTIJNA_ROBOTA__COVER.png151,77 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора