Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21082
Назва: Програма проходження практики студентами ІІ курсу (денної форми навчання) спеціальності 6.030509 “Облік і аудит”
Автори: Кравчук, Наталія Василівна
Бібліографічний опис: Програма проходження практики студентами ІІ курсу (денної форми навчання) спеціальності 6.030509 “Облік і аудит” / укл. : Н.В. Кравчук. - Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, - 2017. 28 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 13-чер-2017
Країна (код): UA
Теми: Методичні вказівки
організаційна практика
Кількість сторінок: 28
Короткий огляд (реферат): Організаційна практика є складовою частиною навчально-виховного та науково-дослідного процесу підготовки фахівців з обліку і аудиту і має на меті формування у них практичних навичок самостійної роботи у сфері бухгалтерського обліку, контролю, аналізу і аудиту та умінь працювати за обраною спеціальністю у системі ринкового господарювання.
Опис: Організаційна практика для студентів спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» організовується відповідно до навчального плану Університету. Метою практики є закріплення, розширення та поглиблення теоретичних знань, практичних вмінь та навичок з дисциплін, що вивчаються, формування зацікавленості до майбутньої професіональної діяльності, ознайомлення з методикою роботи бухгалтера та аудитора в управлінських структурах організації для вирішення завдань при різних практичних ситуаціях. Керівництво практикою здійснюється викладачами кафедри бухгалтерського обліку та аудиту, які контролюють своєчасне прибуття студентів на місце практики, хід її виконання, консультують практикантів щодо програми і матеріалів практики, допомагають у вирішенні питань із забезпечення нормальних умов праці. Про результати перевірки керівник робить запис у щоденнику та інформує деканат. Під час практики студент зобов’язаний своєчасно і якісно виконувати завдання, передбачені програмою практики, опановувати прийоми обліку, дотримуватись правил внутрішнього розпорядку, не порушувати трудову дисципліну, сприяти виконанню завдань, які стоять перед навчальним закладом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21082
Власник авторського права: © Кравчук Н.В., 2017
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри бухгалтерського обліку та аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма практики 2 курс Облік_2017.pdf429,05 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора