Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8656
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Івахно, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Лявинець, Г. М. | uk |
dc.contributor.author | Іщенко, Т. І. | uk |
dc.contributor.author | Гавриш, А. В. | uk |
dc.contributor.author | Ivakhno, O. O. | uk |
dc.contributor.author | Lyavinets, G. M. | uk |
dc.contributor.author | Ischenko, T. I. | uk |
dc.contributor.author | Gavrish, A. V. | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 листопада 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 19-20 November 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-01T17:59:26Z | - |
dc.date.available | 2016-02-01T17:59:26Z | - |
dc.date.created | 2014-11-19 | uk |
dc.date.issued | 2014-11-19 | uk |
dc.identifier.citation | Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіяї емульсійних продуктів / О. О. Івахно, Г. М. Лявинець, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 282. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8656 | - |
dc.format.extent | 282 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" | uk |
dc.title | Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіяї емульсійних продуктів | uk |
dc.title.alternative | Use pryanoaromaticheskih karotynovmisnoyi and raw materials in emulsion technology products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 641.887 | uk |
dc.identifier.citationen | Ivakhno O. O., Lyavinets G. M., Ischenko T. I., Gavrish A. V. (2014) Vykorystannia prianoaromatychnoi ta karotynovmisnoi syrovyny v tekhnolohiiai emulsiinykh produktiv [Use pryanoaromaticheskih karotynovmisnoyi and raw materials in emulsion technology products]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 282 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 282 | uk |
dc.citation.epage | 282 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014_Ivakhno_O_O-Use_pryanoaromaticheskih_282.pdf | 234,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Ivakhno_O_O-Use_pryanoaromaticheskih_282.djvu | 16,2 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014_Ivakhno_O_O-Use_pryanoaromaticheskih_282__COVER.jpg | 201,26 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.