Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Help
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Search:
All of DSpace
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Learning Object
Nov-2016
22-Jun-2017
Технології молочних консервів та перероблення вторинної молочної сировини : Конспект лекцій з курсу "Технології молока і молочних продуктів"
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Learning Object
22-Aug-2016
22-Aug-2016
Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів студентами спеціальності 7.05170108 «Технології зберігання, консервування та переробки молока» усіх форми навчання
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Book
May-2014
26-Apr-2017
Загальні технології харчової промисловості "Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів», методичні вказівки до лабораторних робіт
Рибак, Ольга Миколаївна
;
Rybak, Olga
Discover
Author
3
Рибак, Ольга Миколаївна
Subject
1
завдання
1
згущення
1
курсовий проект
1
м'ясо
1
молокопереробні підприємства
1
молочна галузь
1
молочний цукор
1
молочні консерви
1
обладнання
1
пакування
1
техніко-економічні показники
Date issued
2
2016
1
2014
by type of content
2
Learning Object
1
Book
by languages
3
uk