Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (ХБ)
Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії
Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-3 зі 3 (час пошуку: 0.004 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Learning Object
2015
16-вер-2016
Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості"
Карпик, Галина Вікторівна
Learning Object
;
Other
2015
4-жов-2016
Санітарно-гігієнічні вимоги до технології доїння, первинної обробки, зберігання і транспортування молока коров’ячого сирого в молочних кооперативах
Кухтин, Микола Дмитрович
;
Перкій, Юрій Богданович
Learning Object
2015
16-вер-2016
Конспект лекцій з курсу "Безвідходні технології консервних виробництв"
Карпик, Галина Вікторівна
Розкриття
за авторами
2
Карпик, Галина Вікторівна
1
Кухтин, Микола Дмитрович
1
Перкій, Юрій Богданович
за темами
1
002.579.62
1
618.19
1
булочні вироби
1
вимоги
1
відходи консервного виробництва
1
макаронні вироби
1
молоко коровяче
1
молочні кооперативи
1
санітарно-гігієнічні
1
хліб
за типом вмісту
3
Learning Object
1
Other
за мовами
2
uk