Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6517

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманчук, І. О.uk
dc.contributor.authorRomanchuk, I.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:42:12Z-
dc.date.available2015-12-21T14:42:12Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationРоманчук І. О. Щодо регламентації показників якості молочних продуктів / І. О. Романчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 181-182. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6517-
dc.format.extent181-182uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleЩодо регламентації показників якості молочних продуктівuk
dc.title.alternativeAbout regulation of quality indicators of dairy productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc006.053uk
dc.identifier.citationenRomanchuk I. (2015) Shchodo rehlamentatsii pokaznykiv yakosti molochnykh produktiv [About regulation of quality indicators of dairy products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 181-182 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationІнституту продовольчих ресурсів НААН України, м. Киїів, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.