Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6515

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТіхосова, Ганнаuk
dc.contributor.authorСтоянова, Ольгаuk
dc.contributor.authorЗубкова, Катеринаuk
dc.contributor.authorStoyanova, O. V.uk
dc.contributor.authorZubkova, K. V.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:41:56Z-
dc.date.available2015-12-21T14:41:56Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationТіхосова Г. Контроль якості при виробництві нових видів консервів / Ганна Тіхосова, Ольга Стоянова, Катерина Зубкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 178-179. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6515-
dc.format.extent178-179uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleКонтроль якості при виробництві нових видів консервівuk
dc.title.alternativeQuality control in production of newkinds of canned fooduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.038uk
dc.relation.references1. Єгоров Б.В./ Мардар М.Р. Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживчими властивостями / Б.В. Єгоров, М.Р. Мардар /Тези доповідей міжнародної науково – практичної конференції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. – Харків. – ХДУХТ, 2012. – С.124-126uk
dc.relation.references2. Денисенко І.П. Практичні аспекти запровадження системи НАССР на харчових підприємствах / І.П Денисенко І.П, О.В. Дорофієва//Испытание качества продукции. 2008.- № 3(18). – С.29-32.uk
dc.relation.references3. Пат. № 99334 України МПК A23В 7/00 (2015.01) Консерви «Фаршировані томати «Гірчинка» Короленко В.О., Стоянова О.В., Широкий Є.І., Власенко Н.А, Чукавіна Г.В., Зекеряєва А.Л. № u 2015 00051; заявл. 05.01.2015; опубл.25.05.2015, Бюл.№ 10.uk
dc.relation.referencesen1. Yehorov B.V./ Mardar M.R. Rozrobka zbahachenykh kharchovykh produktiv iz pokrashchenymy spozhyvchymy vlastyvostiamy, B.V. Yehorov, M.R. Mardar /Tezy dopovidei mizhnarodnoi naukovo – praktychnoi konferentsii. Prohresyvna tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv, restorannoho ta hotelnoho hospodarstv i torhivli. – Kharkiv. – KhDUKhT, 2012. – P.124-126uk
dc.relation.referencesen2. Denysenko I.P. Praktychni aspekty zaprovadzhennia systemy NASSR na kharchovykh pidpryiemstvakh, I.P Denysenko I.P, O.V. Dorofiieva//Yspytanye kachestva produktsyy. 2008.- No 3(18). – P.29-32.uk
dc.relation.referencesen3. Pat. No 99334 Ukrainy MPK A23V 7/00 (2015.01) Konservy "Farshyrovani tomaty "Hirchynka" Korolenko V.O., Stoianova O.V., Shyrokyi Ye.I., Vlasenko N.A, Chukavina H.V., Zekeriaieva A.L. № u 2015 00051; Decl. 05.01.2015; Publ.25.05.2015, Bull.No 10.uk
dc.identifier.citationenStoyanova O. V., Zubkova K. V. (2015) Kontrol yakosti pry vyrobnytstvi novykh vydiv konserviv [Quality control in production of newkinds of canned food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 178-179 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХерсонський національний технічний університет, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.