Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6478

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМанолі, Тетянаuk
dc.contributor.authorНікітчіна, Тетянаuk
dc.contributor.authorБаришева, Янаuk
dc.contributor.authorManoli, Tatianauk
dc.contributor.authorNikitchina, Tatianauk
dc.contributor.authorBarisheva, Janauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:37:29Z-
dc.date.available2015-12-21T14:37:29Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationМанолі Т. Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом / Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна, Яна Баришева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 118-119. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6478-
dc.format.extent118-119uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВикористання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасомuk
dc.title.alternativeThe use of biopolimers of digister is in technology of food products from pilengasuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.292uk
dc.subject.udc664.951.6uk
dc.relation.references1. Добробабина, Л.Б. Использование пиленгаса для производства консервов [Текст]/ Л.Б.Добробабина, Т.Н. Новикова // Рыбное хозяйство Украины. – 2003. – № 3. – С. 49 – 51.uk
dc.relation.references2. Кузнецов, В.В. Основные тенденции в мировом и отечественном рыболовстве [Текст]/ В.В. Кузнецов // Рыбное хозяйство. – 2005. – № 4. – С. 6 – 9.uk
dc.relation.references3. Thom, D. G. Interactionassociationsofalginateandpectins [Text] / D. G. Thom, Y. S. M. Dec, E. K. Morrisetal // Progr. Food Nutr. Sci. – 1982. – Vol. 6. – P. 97–108.uk
dc.relation.references4. Богомолова, В.В. Использование растительных и микробных полисахаридов как студнеобразователей в производстве рыбных консервов [Текст] / В.В. Богомолова, А.С. Виннов, Т.И. Никитчина // Наукові праці ОНАХТ. — 2011.— № 40, т. 2. — С. 124–127.uk
dc.relation.references5. Технология продуктов из гидробионтов [Текст]/ С.А. Артюхова, В.Д. Богданов, В.М. Дацун, и др.; Под ред. Т.М. Сафроновой, В.И. Шендерюка. – М.: Колос, 2001. – 496 с.uk
dc.relation.referencesen1. Dobrobabina, L.B. Ispolzovanie pilenhasa dlia proizvodstva konservov [Text]/ L.B.Dobrobabina, T.N. Novikova, Rybnoe khoziaistvo Ukrainy. – 2003. – No 3. – P. 49 – 51.uk
dc.relation.referencesen2. Kuznetsov, V.V. Osnovnye tendentsii v mirovom i otechestvennom rybolovstve [Text]/ V.V. Kuznetsov, Rybnoe khoziaistvo. – 2005. – No 4. – P. 6 – 9.uk
dc.relation.referencesen3. Thom, D. G. Interactionassociationsofalginateandpectins [Text], D. G. Thom, Y. S. M. Dec, E. K. Morrisetal, Progr. Food Nutr. Sci. – 1982. – Vol. 6. – P. 97–108.uk
dc.relation.referencesen4. Bohomolova, V.V. Ispolzovanie rastitelnykh i mikrobnykh polisakharidov kak studneobrazovatelei v proizvodstve rybnykh konservov [Text], V.V. Bohomolova, A.S. Vinnov, T.I. Nikitchina, Naukovi pratsi ONAKhT. - 2011.- No 40, V. 2. - P. 124–127.uk
dc.relation.referencesen5. Tekhnolohiia produktov iz hidrobiontov [Text]/ S.A. Artiukhova, V.D. Bohdanov, V.M. Datsun, and other; ed. T.M. Safronovoi, V.I. Shenderiuka. – M.: Kolos, 2001. – 496 p.uk
dc.identifier.citationenManoli T., Nikitchina T., Barisheva J. (2015) Vykorystannia biopolimeriv roslynnoi syrovyny v tekhnolohii kharchovykh produktiv iz pilenhasom [The use of biopolimers of digister is in technology of food products from pilengas]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 118-119 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationОдеська національна академія харчових технологій, м. Одесаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.