Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6473
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарук, Оксана Юріївна | uk |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола | uk |
dc.contributor.author | Shynkaruk, Oksana | uk |
dc.contributor.author | Kukhtyn, Mukola | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:36:50Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:36:50Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Шинкарук О. Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємств / Оксана Шинкарук, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 109-110. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6473 | - |
dc.format.extent | 109-110 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємств | uk |
dc.title.alternative | The relevanse of using enzymes in detergents to sanitize processing equipment milk processing plants | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 66.579.63 | uk |
dc.relation.references | 1. Грачева И. М. Технология ферментных препаратов[Текст] / И. М. Грачева, А.Ю. Кривова— 3-е изд., перераб. и доп. — М.: Изд-во ―Элевар‖, 2000. —512 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Мосолов В.В.Протеолитические ферменты [Текст] / В.В. Мосолов – М.: Наука, 1971. – 404 с. | uk |
dc.relation.references | 3. Машкін, М. І. Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] / М. І. Машкін, Н. М. Париш // Навчальне видання. – К.: Вища освіта, 2006. – 351 с. | uk |
dc.relation.references | 4. Дегтерев Г. П. Образование загрязнений на молочном оборудовании и средства их удаления[Текст] / Г. П. Дегтерев // Техника и оборудование для села, 1999. –№5(23). – С. 31−33. | uk |
dc.relation.references | 5. Дегтерев Г. П. Применение моющих средств[Текст] / Г.П.Дегтерев. – М.: Колос, 1981. – 239 с. | uk |
dc.relation.references | 6. Кухтин М.Д. Сучасні погляди на санітарну обробку технологічного устаткування в харчовій промисловості / М.Д. Кухтин, Ю.Б. Перкій, В.І. Семанюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. − Львів. – 2012. − Т. 14, № 3 (53). − Ч. 3. – С. 302–307. | uk |
dc.relation.references | 7.Кухтин М.Д. Формування мікробних біоплівок на поверхнях різних матеріалів мікроорганізмами, які виділені з технологічного устаткування / М.Д. Кухтин, Ю.Б. Перкій, Н.В. Крушельнецька // Ветеринарна біотехнологія. − Ніжин: ПП Лисенко М.М., 2013. − № 22. − С. 292−297. | uk |
dc.relation.references | 8. C. Sandhya, A. Sumantha, A. Pandey: Proteases. In:Enzyme Technology, A. Pandey, C. Webb, C.R. Soccol, C. Larroche (Eds.), Asiatech Publishers Inc., New Delhi, India (2004) p. 312–325. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Hracheva I. M. Tekhnolohiia fermentnykh preparatov[Text], I. M. Hracheva, A.Iu. Krivova- 3-e izd., pererab. i dop. - M.: Izd-vo ―Elevar‖, 2000. -512 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Mosolov V.V.Proteoliticheskie fermenty [Text], V.V. Mosolov – M.: Nauka, 1971. – 404 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Mashkin, M. I. Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka i molochnykh produktiv [Text], M. I. Mashkin, N. M. Parysh, Navchalne vydannia. – K.: Vyshcha osvita, 2006. – 351 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Dehterev H. P. Obrazovanie zahriaznenii na molochnom oborudovanii i sredstva ikh udaleniia[Text], H. P. Dehterev, Tekhnika i oborudovanie dlia sela, 1999. –No 5(23). – P. 31−33. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Dehterev H. P. Primenenie moiushchikh sredstv[Text], H.P.Dehterev. – M.: Kolos, 1981. – 239 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 6. Kukhtyn M.D. Suchasni pohliady na sanitarnu obrobku tekhnolohichnoho ustatkuvannia v kharchovii promyslovosti, M.D. Kukhtyn, Yu.B. Perkii, V.I. Semaniuk, Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii im. S. Z. Gzhytskoho. − Lviv. – 2012. − V. 14, No 3 (53). − Ch. 3. – P. 302–307. | uk |
dc.relation.referencesen | 7.Kukhtyn M.D. Formuvannia mikrobnykh bioplivok na poverkhniakh riznykh materialiv mikroorhanizmamy, yaki vydileni z tekhnolohichnoho ustatkuvannia, M.D. Kukhtyn, Yu.B. Perkii, N.V. Krushelnetska, Veterynarna biotekhnolohiia. − Nizhyn: PP Lysenko M.M., 2013. − No 22. − P. 292−297. | uk |
dc.relation.referencesen | 8. C. Sandhya, A. Sumantha, A. Pandey: Proteases. In:Enzyme Technology, A. Pandey, C. Webb, C.R. Soccol, C. Larroche (Eds.), Asiatech Publishers Inc., New Delhi, India (2004) p. 312–325. | uk |
dc.identifier.citationen | Shynkaruk O., Kukhtyn M. (2015) Aktualnist vykorystannia enzymiv u myinykh zasobakh dlia sanitarnoi obrobky tekhnolohichnoho ustatkuvannia molokopererobnykh pidpryiemstv [The relevanse of using enzymes in detergents to sanitize processing equipment milk processing plants]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 109-110 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shynkaruk_O-The_relevanse_of_using_109-110.pdf | 301,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shynkaruk_O-The_relevanse_of_using_109-110.djvu | 29,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shynkaruk_O-The_relevanse_of_using_109-110__COVER.png | 508,67 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.