Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бейко, Л. | uk |
dc.contributor.author | Beyko, L. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:32:16Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:32:16Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Бейко Л. Консервування дикорослої сировини / Л. Бейко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 41-42. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6435 | - |
dc.format.extent | 41-42 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Консервування дикорослої сировини | uk |
dc.title.alternative | Preserving wild resourses | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.8. | uk |
dc.subject.udc | 022.2 | uk |
dc.relation.references | 1. Басюркіна Н.Й. Стратегія економічного розвитку галузей харчової промисловості (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості України): автореф. дис. на здобуття наук. ступеня док. канд. наук: спец. 08.07.01 «економіка промисловості» / Н.Й. Басюркіна. – Одеса, 2006. – 24 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Губанов, О.О. Тугунова. – М.: АНС, 2003. – 392 с10. Дібрівська Н. В.( Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі : Дис... канд. Наук: 05.18.16 – 2009); | uk |
dc.relation.references | 3. Дібрівська, Т.В. Крячко // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія: матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 2006 р., 24-25 травня. – Ч. 1. – Х.: ХДУХТ, 2006. – С. 327-329. | uk |
dc.relation.references | 4. Карпенко П.О. Проблемы питания и здоровья. Биологически активные добавки и биопродукты. – К.:Нора-принт, 2000. – С.3-8. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Basiurkina N.Y. Stratehiia ekonomichnoho rozvytku haluzei kharchovoi promyslovosti (na prykladi plodoovochevoi konservnoi promyslovosti Ukrainy): avtoref. dys. na zdobuttia nauk. stupenia dok. kand. nauk: spets. 08.07.01 "ekonomika promyslovosti", N.Y. Basiurkina. – Odesa, 2006. – 24 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Hubanov, O.O. Tuhunova. – M.: ANS, 2003. – 392 P.10. Dibrivska N. V.( Tekhnolohiia funktsionalnykh napivfabrykativ dobavok iz dykoroslykh yahid z vykorystanniam obrobky v zminnomu elektromahnitnomu poli : Dys... kand. Nauk: 05.18.16 – 2009); | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Dibrivska, T.V. Kriachko, Nauka i sotsialni problemy suspilstva: kharchuvannia, ekolohiia, demohrafiia: materialy IV Mizhnar. nauk.-prakt. konf., 2006 y., 24-25 travnia. – Ch. 1. – Kh.: KhDUKhT, 2006. – P. 327-329. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Karpenko P.O. Problemy pitaniia i zdorovia. Biolohicheski aktivnye dobavki i bioprodukty. – K.:Nora-print, 2000. – P.3-8. | uk |
dc.identifier.citationen | Beyko L. (2015) Konservuvannia dykorosloi syrovyny [Preserving wild resourses]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 41-42 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Beyko_L-Preserving_wild_resourses_41-42.pdf | 317,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Beyko_L-Preserving_wild_resourses_41-42.djvu | 26,18 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Beyko_L-Preserving_wild_resourses_41-42__COVER.png | 1,57 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.