Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4800

Назва: Методичні вказівки щодо самостійної роботи студентів та модульного контролю знань з дисципліни “Прогнозування розвитку науки і техніки” для студентів спеціальності 7.05090204, 8.0509204 – Біотехнічні та медичні апарати і системи.
Автори: Шадріна, Г.М.
Бібліографічний опис: Методичні вказівки щодо самостійної роботи студентів та модульного контролю знань з дисципліни “Прогнозування розвитку науки і техніки” для студентів спеціальності 7.05090204, 8.0509204 – Біотехнічні та медичні апарати і системи / укл. : Г. М.Шадріна. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2012. – 14 с.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 6-жов-2014
Видавництво: Тернопіль: ТНТУ
Теми: прогноз
екстраполяція
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни «Прогнозування розвитку науки і техніки» розроблені відповідно до навчального плану та робочої програми дисципліни і призначені для студентів спеціальності «Біотехнічні та медичні апарати і системи» освітньо-кваліфікаційних рівнів «спеціаліст», «магістр». Метою вивчення дисципліни "Прогнозування розвитку науки і техніки" є : набуття студентами теоретичних знань та практичних навиків для створення інженерних прогнозів щодо розвитку радіоелектронної системотехніки в галузях. Завдання: ознайомлення студентів з основними методами прогнозування для визначення напрямів розвитку, якісних та кількісних змін характеристик та параметрів відповідної апаратури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4800
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри біотехнічних систем



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора