Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4775

Назва: Багатолезовий різальний інструмент для витяжного розточування внутрішніх циліндричних поверхонь
Інші назви: Multiblade cutting tool for drawing boring internal cylindrical surfaces
Многолезвийный режущий инструмент для вытяжной расточки внутренних цилиндрических поверхностей
Автори: Кривий, Петро Дмитрович
Крупа, Володимир Васильович
Krupa, Volodymyr Vasyliovych
Kryvyi, Petro Dmytrovych
Кривой, Петр Дмитриевич
Крупа, Владимир Васильевич
Бібліографічний опис: Патент 73092 UA, МПК B23B 51/10. Багатолезовий різальний інструмент для витяжного розточування внутрішніх циліндричних поверхонь [Текст] / Кривий Петро Дмитрович, Крупа Володимир Васильович (Україна) - опубл. 10.09.2012.
Patent 73092 UA, MPK B23B 51/10. Multiblade cutting tool for drawing boring internal cylindrical surfaces [Text] / Kryvyi Petro Dmytrovych, Krupa Volodymyr Vasyliovych (Ukraine) - publ. 10.09.2012.
Патент 73092 UA, МПК B23B 51/10. Многолезвийный режущий инструмент для вытяжной расточки внутренних цилиндрических поверхностей [Текст] / Кривой Петр Дмитриевич, Крупа Владимир Васильевич (Украина) - опубл. 10.09.2012.
Дата публікації: 10-вер-2012
Дата внесення: 25-вер-2014
Теми: B23B 51/10
зенкери
Короткий огляд (реферат): Багатолезовий різальний інструмент для витяжного розточування внутрішніх циліндричних поверхонь, що складається з корпуса, в якому виконані хвостовик з різьбовою частиною та робоча частина, різальних елементів, центрального у хвостовику отвору і каналів для підводу змащувально-охолоджуючої рідини (ЗОР) в зону різання та напрямних елементів і в робочій частині корпуса виконані чотири попарно діаметрально протилежно розміщені, перший по відношенню до третього, а другий по відношенню до четвертого, однакові, паралельні до поздовжньої осі інструмента, клиноподібні пази, і сліди перших бокових плоских поверхонь кожного клиноподібного паза в площині, перпендикулярній до поздовжньої осі інструмента, є нормаллю до кола, утвореного перерізом цією ж площиною зовнішньої циліндричної поверхні робочої частини корпуса, а на других бокових поверхнях клиноподібних пазів, які розміщені під кутом  по відношенню до відповідних перших плоских бокових поверхонь клиноподібних пазів, меншим від кута тертя, виконані рифлення, які нахилені під кутом до поздовжньої осі інструмента, що визначається за формулою:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4775
Інші ідентифікатори: 73092
Власник авторського права: ® Кривий Петро Дмитрович, Крупа Володимир Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012
Наукові публікації працівників кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.