Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4774

Назва: Подвійний сухарний синхронний карданний шарнір
Інші назви: Twin key synchronous cardan joint
Двойной сухарный синхронный карданный шарнир
Автори: Пилипець, Михайло Ількович
Саньоцький, Андрій Михайлович
Pylypets, Mykhailo Ilkovych
Saniotskyi, Andrii Mykhailovych
Пилипец, Михаил Илькович
Санецкий, Андрей Михайлович
Бібліографічний опис: Патент 72145 UA, МПК F16D 3/30. Подвійний сухарний синхронний карданний шарнір [Текст] / Пилипець Михайло Ількович, Саньоцький Андрій Михайлович (Україна) - опубл. 10.08.2012.
Patent 72145 UA, MPK F16D 3/30. Twin key synchronous cardan joint [Text] / Pylypets Mykhailo Ilkovych, Saniotskyi Andrii Mykhailovych (Ukraine) - publ. 10.08.2012.
Патент 72145 UA, МПК F16D 3/30. Двойной сухарный синхронный карданный шарнир [Текст] / Пилипец Михаил Илькович, Санецкий Андрей Михайлович (Украина) - опубл. 10.08.2012.
Дата публікації: 10-сер-2012
Дата внесення: 25-вер-2014
Теми: F16D 3/30
в яких забезпечується сталість кутової швидкості
Короткий огляд (реферат): Подвійний сухарний синхронний карданний шарнір, що містить одинарний сухарний карданний шарнір з карданною вилкою, яка закріплена на валу і виконана з робочими поверхнями півкруглої форми, що входить в спряження із зазором у зовнішню півциліндричну опорну поверхню кульового сухаря, де карданна вилка з’єднана з валом шліцьовим з’єднанням, з можливістю осьового переміщення вала ковзанням в шліцьовому з’єднанні, з неможливим осьовим зміщенням карданної вилки, що оснащений круглим кільцем, з можливістю взаємодії через круглі гайки, загвинченими в кругле кільце, з кульовим сухарем через тіла кочення, встановлених між карданною вилкою, кульовим сухарем та круглими гайками для обмеження тангенціального зміщення карданної вилки, який відрізняється тим, що одинарний сухарний карданний шарнір є ведучим і оснащений додатковим веденим одинарним сухарним карданним шарніром, встановленим в дзеркальному положенні до ведучого і які з’єднані проміжною карданною вилкою, яка виконана з двох симетричних піввилок з подвійними півкруглими робочими поверхнями, що входять в спряження із зазором у зовнішні півциліндричні опорні поверхні ведучого і веденого кульових сухарів, з можливістю кутового переміщення ведучої, веденої та проміжної карданних вилок на кут  відносно ведучого і веденого кульових сухарів у двох взаємно перпендикулярних площинах при забезпеченні кутової передачі крутного моменту в інтервалі  і синхронності обертання ведучого і веденого валів з рівною кутовою швидкістю шляхом тертя-ковзання складових деталей карданного шарніра.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4774
Інші ідентифікатори: 72145
Власник авторського права: ® Пилипець Михайло Ількович, Саньоцький Андрій Михайлович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.