Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4773

Назва: Багатолезовий різальний інструмент для протяжного розточування внутрішніх циліндричних поверхонь
Інші назви: Multiblade cutting tool for extended boring internal cylindrical surfaces
Многолезвийный режущий инструмент для протяженного растачивания внутренних цилиндрических поверхностей
Автори: Кривий, Петро Дмитрович
Крупа, Володимир Васильович
Кушпіль, Володимир Степанович
Krupa, Volodymyr Vasyliovych
Kryvyi, Petro Dmytrovych
Kushpil, Volodymyr Stepanovych
Кривой, Петр Дмитриевич
Крупа, Владимир Васильевич
Кушпиль, Владимир Степанович
Бібліографічний опис: Патент 67542 UA, МПК B23B 51/10. Багатолезовий різальний інструмент для протяжного розточування внутрішніх циліндричних поверхонь [Текст] / Кушпіль Володимир Степанович, Крупа Володимир Васильович, Кривий Петро Дмитрович (Україна) - опубл. 27.02.2012.
Patent 67542 UA, MPK B23B 51/10. Multiblade cutting tool for extended boring internal cylindrical surfaces [Text] / Kryvyi Petro Dmytrovych, Krupa Volodymyr Vasyliovych, Kushpil Volodymyr Stepanovych (Ukraine) - publ. 27.02.2012.
Патент 67542 UA, МПК B23B 51/10. Многолезвийный режущий инструмент для протяженного растачивания внутренних цилиндрических поверхностей [Текст] / Кривой Петр Дмитриевич, Крупа Владимир Васильевич, Кушпиль Владимир Степанович (Украина) - опубл. 27.02.2012.
Дата публікації: 27-лют-2012
Дата внесення: 25-вер-2014
Теми: B23B 51/10
зенкери
Короткий огляд (реферат): Багатолезовий різальний інструмент для протяжного розточування внутрішніх циліндричних поверхонь, що складається з корпусу, в якому виконані хвостовик з різьбовою частиною та робоча частина, різальних елементів, центрального у хвостовику отвору і каналів для підводу змащувально-охолоджуючої рідини в зону різання та напрямних елементів, який відрізняється тим, що в робочій частині корпусу виконані чотири попарно діаметрально протилежно розміщені, перший відносно до третього, а другий відносно до четвертого, однакові, паралельні до поздовжньої осі інструмента клиноподібні пази, причому сліди перших бокових плоских поверхонь кожного клиноподібного паза в площині, перпендикулярній до поздовжньої осі інструмента, є нормаллю до кола, утвореного перерізом цією ж площиною зовнішньої циліндричної поверхні робочої частини корпусу, а на других бокових поверхнях клиноподібних пазів, які розміщені під кутом  відносно до відповідних перших плоских бокових поверхонь клиноподібних пазів, меншим від кута тертя, виконані рифлення, які нахилені під кутом  до поздовжньої осі інструмента, що визначається за формулою:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4773
Інші ідентифікатори: 67542
Власник авторського права: ® Кушпіль Володимир Степанович, Крупа Володимир Васильович, Кривий Петро Дмитрович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012
Наукові публікації працівників кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.