Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4759

Назва: Верстат для розвальцювання кромок дисків
Інші назви: Machine tool for expansion of disk edges
Станок для развальцовки кромок дисков
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Гупка, Василь Васильович
Стойко, Ігор Іванович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hupka, Vasyl Vasyliovych
Stoiko, Ihor Ivanovych
Гевко, Игорь Богданович
Гупка, Василь Васильович
Стойко, Игорь Иванович
Бібліографічний опис: Патент 6529 UA, МПК B21H 7/00. Верстат для розвальцювання кромок дисків [Текст] / Стойко Ігор Іванович, Гупка Василь Васильович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 16.05.2005.
Patent 6529 UA, MPK B21H 7/00. Machine tool for expansion of disk edges [Text] / Hupka Vasyl Vasyliovych, Stoiko Ihor Ivanovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 16.05.2005.
Патент 6529 UA, МПК B21H 7/00. Станок для развальцовки кромок дисков [Текст] / Гупка Василь Васильович, Стойко Игорь Иванович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 16.05.2005.
Дата публікації: 16-тра-2005
Дата внесення: 25-вер-2014
Теми: B21H 7/00
виготовлення виробів, не віднесених до груп
Короткий огляд (реферат): Верстат для розвальцювання кромок дисків, який виконано у вигляді основи, станини з напрямними, механізмів приводу, затиску заготовки, подачі, шпиндельного вузла, виконаного у вигляді верхнього і нижнього формувальних роликів, пульта керування, який відрізняється тим, що на виході механізму приводу встановлено маховик, який приєднаний до нижнього формувального ролика на одній осі, причому формувальні ролики встановлені горизонтально зовні правої сторони рами шпиндельного вузла на верхньому і нижньому валах всередині рами з двосторонніми опорами, а величина клиноподібного зазору між верхнім і нижнім формувальними роликами є регульованою за допомогою регулювальних болтів, які встановлено напроти лівої і правої опор дисків зверху рами, а в клиноподібний зазор під кутом  по периферії формувальних роликів встановлено диск, який жорстко закріплений в механізмі затиску та виконаний у вигляді гідроциліндра і розміщений над диском вертикально на одній осі, причому механізм затиску з хоботом має рух подачі в горизонтальній площині відносно станини з напрямними, а механізм затиску має ще і обертовий рух від свого приводу, а з правої сторони верстату встановлена гідростанція.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4759
Інші ідентифікатори: 6529
Власник авторського права: ® Стойко Ігор Іванович, Гупка Василь Васильович, Гевко Ігор Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2005



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.