Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4746

Назва: Універсальний пристрій для оброблення та контролю деталей
Інші назви: Universal device for parts processing and control
Универсальное устройство для обработки и контроля деталей
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Гевко, Богдан Матвійович
Дячун, Андрій Євгенович
Клендій, Володимир Миколайович
Кучвара, Іван Миколайович
Diachun, Andrii Yevhenovych
Hevko, Bohdan Matviiovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Klendii, Volodymyr Mykolaiovych
Kuchvara, Ivan Mykolaiovych
Гевко, Богдан Матвеевич
Гевко, Игорь Богданович
Дячун, Андрей Евгеньевич
Клендий, Владимир Николаевич
Кучвара, Иван Николаевич
Бібліографічний опис: Патент 80617 UA, МПК G01B 3/00. Універсальний пристрій для оброблення та контролю деталей [Текст] / Гевко Богдан Матвійович, Клендій Володимир Миколайович, Дячун Андрій Євгенович, Кучвара Іван Миколайович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 10.06.2013.
Patent 80617 UA, MPK G01B 3/00. Universal device for parts processing and control [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Diachun Andrii Yevhenovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Klendii Volodymyr Mykolaiovych, Kuchvara Ivan Mykolaiovych (Ukraine) - publ. 10.06.2013.
Патент 80617 UA, МПК G01B 3/00. Универсальное устройство для обработки и контроля деталей [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Дячун Андрей Евгеньевич, Гевко Игорь Богданович, Клендий Владимир Николаевич, Кучвара Иван Николаевич (Украина) - опубл. 10.06.2013.
Дата публікації: 10-чер-2013
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Короткий огляд (реферат): Універсальний пристрій для оброблення отворів і контролю деталей, який виконано у вигляді плити, до якої жорстко закріплені всі механізми і деталі: корпусні, базуючі, кріпильні, затискні, направляючі, вимірювальні, механізм зміни положення заготовки на певний кут, який відрізняється тим, що механізми затиску і зміни положення заготовки в пристрої виконані у вигляді двокамерного пневмоциліндра зі спільним штоком, який встановлено горизонтально, права камера є у взаємодії з затискним механізмом заготовки, ліва камера використовується для зміни положення заготовки на певний кут, механізм затиску конструктивних параметрів деталі жорстко встановлено на плиті з правої сторони від правого торця деталі у вигляді вертикальної стійки, яка встановлена на направляючих типу ластівчина хвоста з можливістю осьового провертання, зверху якої жорстко встановлено індикатор з Г-подібною індикаторною ніжкою, яка жорстко з’єднана з індикатором.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4746
Інші ідентифікатори: 80617
Власник авторського права: ® Гевко Богдан Матвійович, Клендій Володимир Миколайович, Дячун Андрій Євгенович, Кучвара Іван Миколайович, Гевко Ігор Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.