Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4701

Назва: Пристрій для контролю параметрів роликового черв’ячного колеса
Інші назви: Device for control of roll worm wheel wobbling
Устройство для контроля биения роликового червячного колеса
Автори: Івасечко, Роман Романович
Ivasechko, Roman Romanovych
Ивасечко, Роман Романович
Бібліографічний опис: Патент 68707 UA, МПК B23F 23/00. Пристрій для контролю параметрів роликового черв’ячного колеса [Текст] / Івасечко Роман Романович (Україна) - опубл. 10.04.2012.
Patent 68707 UA, MPK B23F 23/00. Device for control of roll worm wheel wobbling [Text] / Ivasechko Roman Romanovych (Ukraine) - publ. 10.04.2012.
Патент 68707 UA, МПК B23F 23/00. Устройство для контроля биения роликового червячного колеса [Текст] / Ивасечко Роман Романович (Украина) - опубл. 10.04.2012.
Дата публікації: 10-кві-2012
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23F 23/00
допоміжні пристрої, конструктивно сполучені з зуборізна верстатами або пристосовані до них
Короткий огляд (реферат): Пристрій для контролю биття роликового черв’ячного колеса, який виконано у вигляді станини, на якій жорстко закріплено кронштейн, у верхній частині якого жорстко закріплено верхній центр, а нижній центр встановлено у оправку, каретки з вертикальною державкою і вимірювальною головкою з профільним наконечником форми впадини зовнішньої поверхні черв’ячного колеса з можливістю осьового переміщення, яка жорстко закріплена в гільзі з підтискною пружною пружиною з можливістю осьового переміщення, який відрізняється тим, що профільний наконечник виконано циліндричної форми, який встановлений вертикально на осі з можливістю кругового провертання, який під’єднаний до датчика, який в свою чергу під’єднаний до аналого-цифрового перетворювача і до комп’ютера, крім цього оправка з нижнім центром жорстко закріплена до циліндричного поворотного стола з можливістю кругового провертання, який знизу через підшипник кочення встановлено на циліндричну напрямну, яка жорстко прикріплена до станини, крім цього знизу до черв’ячного колеса під’єднано щуп, який є у взаємодії з нижнім торцем черв’ячного колеса і жорстко закріплений до правої вертикальні державки з можливістю осьового переміщення, а зверху до кронштейна жорстко прикріплений верхній щуп, який є у взаємодії з верхнім торцем черв’ячного колеса з можливістю осьового переміщення, щупи під’єднані до аналого-цифрового перетворювача і комп’ютера через датчики, крім цього по колу на боковій циліндричній поверхні рівномірно встановлені рукоятки з можливістю кругового провертання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4701
Інші ідентифікатори: 68707
Власник авторського права: ® Івасечко Роман Романович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.