Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4672

Назва: Пристрій для завальцювання кульок в напрямні
Інші назви: Device for rolling balls into guides
Устройство для завальцовки шариков в направляющие
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гевко, Богдан Матвійович
Дзюра, Володимир Олексійович
Дячун, Андрій Євгенович
Крук, Володимир Васильович
Ляшук, Олег Леонтійович
Diachun, Andrii Yevhenovych
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Bohdan Matviiovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kruk, Volodymyr Vasyliovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гевко, Богдан Матвеевич
Гевко, Иван Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Дячун, Андрей Евгеньевич
Крук, Владимир Васильевич
Ляшук, Олег Леонтьевич
Бібліографічний опис: Патент 50886 UA, МПК B21D 39/00. Пристрій для завальцювання кульок в напрямні [Текст] / Дячун Андрій Євгенович, Гевко Богдан Матвійович, Крук Володимир Васильович, Дзюра Володимир Олексійович, Гевко Іван Богданович, Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 25.06.2010.
Patent 50886 UA, MPK B21D 39/00. Device for rolling balls into guides [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Kruk Volodymyr Vasyliovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Diachun Andrii Yevhenovych (Ukraine) - publ. 25.06.2010.
Патент 50886 UA, МПК B21D 39/00. Устройство для завальцовки шариков в направляющие [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Крук Владимир Васильевич, Дзюра Владимир Алексеевич, Гевко Иван Богданович, Ляшук Олег Леонтьевич, Дячун Андрей Евгеньевич (Украина) - опубл. 25.06.2010.
Дата публікації: 25-чер-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 39/00
способи з’єднання виробів або їх частин, наприклад облицювання листовим металом способами іншими, ніж плакірованіе
Короткий огляд (реферат): Пристрій для завальцювання кульок в напрямні, який виконано у вигляді державки, на одному кінці якої виконано зрізаний уступ з лисками, на циліндричній поверхні уступу виконано два радіальні глухі отвори, паралельні площинам зрізу, отвори є у взаємодії з фіксуючими кульками з пружинами, які є у взаємодії з формувальним елементом, який виконано у вигляді циліндра і з встановленим на ньому з іншого кінця твердосплавного наконечника, а в державці виконано наскрізний осьовий отвір, в який жорстко встановлена тонкостінна втулка з центральним підпружиненим ковпачком, який є у взаємодії з кулькою, який відрізняється тим, що в нижньому торці формувального елемента рівномірно по колу в напрямку кругового обертання жорстко встановлено, наприклад, чотири ріжучих твердосплавних леза з передніми і задніми кутами для проточування виточок і завальцювання виступів до кульок, у міру підйому вверх леза переходять у формувальні елементи, які через виточки здійснюють завальцювання виступів до кульок, а в нижній частині формуючого елемента рівномірно по колу виконані радіусні виїмки для виходу стружки, крім цього, центрувальний ковпачок намагнічений для утримування кульок при їх центруванні у сферичних виїмках напрямних під час їх завальцювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4672
Інші ідентифікатори: 50886
Власник авторського права: ® Дячун Андрій Євгенович, Гевко Богдан Матвійович, Крук Володимир Васильович, Дзюра Володимир Олексійович, Гевко Іван Богданович, Ляшук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.