Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4654

Назва: Спосіб виготовлення секційнозварних гвинтових заготовок
Інші назви: Method of manufacturing section-welded screw blanks
Способ изготовления секционно-сварных винтовых заготовок
Автори: Васильків, Василь Васильович
Радик, Дмитро Леонідович
Radyk, Dmytro Leonidovych
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Васылькив, Василий Васильевич
Радик, Дмитрий Леонидович
Бібліографічний опис: Патент 78634 UA, МПК B21D 11/00. Спосіб виготовлення секційнозварних гвинтових заготовок [Текст] / Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович (Україна) - опубл. 25.03.2013.
Patent 78634 UA, MPK B21D 11/00. Method of manufacturing section-welded screw blanks [Text] / Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Radyk Dmytro Leonidovych (Ukraine) - publ. 25.03.2013.
Патент 78634 UA, МПК B21D 11/00. Способ изготовления секционно-сварных винтовых заготовок [Текст] / Васылькив Василий Васильевич, Радик Дмитрий Леонидович (Украина) - опубл. 25.03.2013.
Дата публікації: 25-бер-2013
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/00
гнучка, не обмежена формою матеріалу, згаданого в одній з груп
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення секційнозварних гвинтових заготовок, при якому зі штучної заготовки вирізають кільцеву секторну заготовку та формують секційну гвинтову заготовку шляхом розтягування кільцевої секторної заготовки за допомогою співвісних пуансона і матриці з робочими гвинтовими поверхнями з наступним зварюванням одержаних секційних гвинтових заготовок, який відрізняється тим, що як штучну заготовку використовують спрацьовані диски, а перед зварюванням одержані секційні гвинтові заготовки гартують при температурі 830 °C та відпускають при температурі 480 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4654
Інші ідентифікатори: 78634
Власник авторського права: ® Радик Дмитро Леонидович, Васильків Василь Васильович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.