Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4653

Назва: Гвинтовий конвеєр контейнерного типу
Інші назви: Container type helical conveyer
Винтовой конвейер контейнерного типа
Автори: Гевко, Іван Богданович
Гладьо, Юрій Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hladio, Yurii Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гевко, Иван Богданович
Гладьо, Юрий Богданович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Бібліографічний опис: Патент 38958 UA, МПК B65G 33/16. Гвинтовий конвеєр контейнерного типу [Текст] / Гевко Іван Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Гладьо Юрій Богданович (Україна) - опубл. 26.01.2009.
Patent 38958 UA, MPK B65G 33/16. Container type helical conveyer [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hladio Yurii Bohdanovych (Ukraine) - publ. 26.01.2009.
Патент 38958 UA, МПК B65G 33/16. Винтовой конвейер контейнерного типа [Текст] / Гевко Иван Богданович, Ляшук Олег Леонтиевич, Гладьо Юрий Богданович (Украина) - опубл. 26.01.2009.
Дата публікації: 26-січ-2009
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B65G 33/16
з гнучкими гвинтами, що працюють в гнучких трубах
Короткий огляд (реферат): Гвинтовий конвеєр контейнерного типу, який виконано у вигляді вертикальної рами з вертикальними зовнішніми і внутрішніми циліндричними опорами, до яких жорстко закріплено гвинтове профільне полотно, яке знизу жорстко закріплено до поперечних опорних планок, установних і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що гвинтове профільне полотно виконано у вигляді трьох U-подібних гвинтових напрямних, які є паралельні між собою і є у взаємодії з трьома опорними колесами, які жорстко встановлені знизу під пустотілим контейнером, причому два задніх опорних колеса встановлені на жорстких опорах по краях контейнера, осі яких є співвісні і перпендикулярні до напрямку руху з можливістю відносного переміщення, а переднє опорне колесо встановлено знизу посередині контейнера на шарнірах з можливістю обертання як навколо горизонтальної, так і вертикальної осі, аналогічно двом заднім опорним колесам, крім того аналогічні опорні колеса встановлені на бокових поверхнях контейнерів з можливістю кругового провертання в кількості по два з кожної сторони, які є у взаємодії з боковими U-подібними гвинтовими напрямними, які жорстко прикріплені до рами зовні і всередині і перпендикулярні до U-подібних напрямних елементів опорних коліс, а з двох сторін рами по напрямку руху вантажів жорстко встановлені борти гвинтової форми, які є паралельними до U-подібних напрямних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4653
Інші ідентифікатори: 38958
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Гладьо Юрій Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.