Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4628

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГулак, Олена Володимирівнаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorHulak, Olena Volodymyrivnauk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevhenivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorГулак, Елена Владимировнаuk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T22:44:19Z-
dc.date.available2014-09-24T22:44:19Z-
dc.date.created2014-07-25uk
dc.date.issued2014-07-25uk
dc.identifier106096uk
dc.identifier.citationПатент 106096 UA, МПК A23G 9/00. Склад морозива “мюслі” [Текст] / Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівна (Україна) - опубл. 25.07.2014.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4628-
dc.description.abstractСклад морозива, що містить вершки, сухе знежирене молоко, плодово-ягідне пюре, цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково містить борошно із цільнозмелених вівсяних зерен або подрібнені вівсяні пластівці та як плодово-ягідне пюре використовується яблучне пюре з підвищеним вмістом розчинного пектину, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг:uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/00uk
dc.subjectзаморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозивоuk
dc.subjectсуміші для нихuk
dc.titleСклад морозива “мюслі”uk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Поліщук Галина Євгеніївна, Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівнаuk
Розташовується у зібраннях:2014



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.