Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4623

Tytuł: Багатошпиндельний свердлильний кондуктор
Authors: Босюк, Павло Володимирович
Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Ігор Богданович
Диня, Володимир Іванович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Bosiuk, Pavlo Volodymyrovych
Dynia, Volodymyr Ivanovych
Билык, Стефания Григорьевна
Босюк, Павел Владимирович
Дыня, Владимир Иванович
Cytat: Патент 89766 UA, МПК B23B 49/00. Багатошпиндельний свердлильний кондуктор [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Диня Володимир Іванович, Білик Стефанія Григорівна, Босюк Павло Володимирович (Україна) - опубл. 25.04.2014.
Data wydania: 25-kwi-2014
Date of entry: 24-wrz-2014
Słowa kluczowe: B23B 49/00
вимірювальні і контрольні пристрої в розточувальних і свердлильних верстатах для установки або направлення свердла
індикаторні пристосування, що сигналізують про пошкодження свердел в процесі свердління
пристрої для зацентрування під свердління
Abstract: Багатошпиндельний свердлильний кондуктор, який виконано у вигляді верхньої і нижньої плит, які з’єднані між собою направляючими колонками і втулками, з можливістю верхньої плити здійснювати зворотно-поступові рухи, а зверху на верхній плиті виконано наскрізні і фасонні прорізи, в яких встановлено радіально-упорні підшипники, а у внутрішній отвір внутрішніх кілець запресовані змінні втулки з можливістю кругового провертання, а кільця між собою знизу є у взаємодії зі стопорним кільцем, установчих, кріпильних елементів і системи змащення, яка відрізняється тим, що у верхній плиті виконана у вигляді прямолінійних, Т-подібних, Ш-подібних, хрестоподібних фігур та інших кількістю 13-15 пазів, які є у взаємодії з корпусами радіально-упорних підшипників зі змінними втулками, які запресовані у внутрішні кільця підшипників з можливістю прямолінійного переміщення і жорсткої фіксації відомим способом, крім цього в місцях поза зоною фасонних пазів встановлені стаціонарні змінні кондукторні втулки у вигляді радіально-упорних підшипників зі змінними втулками, а поряд з направляючими з двох сторін колонками і втулками між верхньою і нижньою плитами встановлені пневматичні підйомники для встановлення і знімання заготовок в пристрої.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4623
Inne identyfikatory: 89766
Właściciel praw autorskich: ® Гевко Ігор Богданович, Диня Володимир Іванович, Білик Стефанія Григорівна, Босюк Павло Володимирович
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:2014



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi