Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4583

Назва: Даховий осьовий гвинтовий теплообмінник
Інші назви: Roof axial screw heat exchanger
Крышный осевой винтовой теплообменник
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Гевко, Олена Василівна
Палюх, Андрій Ярославович
Стефанів, Сергій Володимирович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Hevko, Olena Vasylivna
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Стефанив, Сергей Владимирович
Гевко, Елена Васильевна
Гевко, Игорь Богданович
Палюх, Андрей Ярославович
Стефанив, Сергей Владимирович
Бібліографічний опис: Патент 40331 UA, МПК F28F 5/00. Даховий осьовий гвинтовий теплообмінник [Текст] / Стефанів Сергій Володимирович, Гевко Олена Василівна, Палюх Андрій Ярославович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 10.04.2009.
Patent 40331 UA, MPK F28F 5/00. Roof axial screw heat exchanger [Text] / Paliukh Andrii Yaroslavovych, Стефанив Сергей Владимирович, Hevko Ihor Bohdanovych, Hevko Olena Vasylivna (Ukraine) - publ. 10.04.2009.
Патент 40331 UA, МПК F28F 5/00. Крышный осевой винтовой теплообменник [Текст] / Палюх Андрей Ярославович, Стефанив Сергей Владимирович, Гевко Игорь Богданович, Гевко Елена Васильевна (Украина) - опубл. 10.04.2009.
Дата публікації: 10-кві-2009
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F28F 5/00
елементи рухомих вузлів теплообмінних апаратів (пристрої для руху вузлів або елементів см. у відповідних підкласах для теплообмінних апаратів)
Короткий огляд (реферат): Даховий осьовий гвинтовий теплообмінник, який виконано у вигляді рами, корпуса, колектора, всередині якого встановлено робоче колесо, яке жорстко закріплено до труби з можливістю кругового обертання, опор, обтікача, дифузора, запобіжної решітки, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що робоче колесо виконане у вигляді гвинтового елемента, який жорстко з’єднаний з зовнішньою трубою з можливістю кругового обертання, а всередині труби концентрично жорстко встановлена внутрішня труба, внутрішній діаметр якої є рівним внутрішньому діаметру кільцевої виточки між зовнішнім діаметром внутрішньої труби і внутрішнім діаметром зовнішньої труби, які зцентровані зі сторони нижніх торців цих труб валом-кришкою, яка жорстко закріплена з торців труб відомими способами, які між собою з’єднані системою радіальних отворів, які розміщені в зоні глухого нижнього торця рівномірно по колу, а сума поперечних перерізів цих отворів є рівною поперечному перерізу внутрішнього отвору внутрішньої труби, при цьому по центру вала-кришки зверху зі сторони нижнього торця виконано циліндричний виступ, який жорстко встановлений у внутрішній діаметр внутрішньої труби з можливістю кругового їх обертання, а з верхнього торця зовнішня і внутрішня труби жорстко закріплені верхньою кришкою з підшипником кочення, в який жорстко встановлена зовнішня труба з можливістю кругового провертання, причому внутрішня труба верхнім торцем жорстко встановлена через ущільнення в центрі верхньої кришки з можливістю кругового провертання, а в зону між внутрішнім діаметром зовнішньої труби і зовнішнім діаметром внутрішньої труби жорстко встановлена підвідна труба, яка з’єднана з насосом, який встановлений всередині бачка з водою (на кресленні не показано), а внутрішня труба жорстко з’єднана з лівою трубою, другий кінець якої встановлено зверху в бачок, крім цього зовнішня труба з двох кінців жорстко встановлена в підшипниках кочення з можливістю кругового провертання, а підшипники жорстко закріплені відповідно у верхній і нижній стійках, які розміщені рівномірно по колу і жорстко закріплені до внутрішнього діаметра колектора відомими способами, а на виході з колектора встановлено електродвигун з обтікачем, крім цього в зоні між внутрішнім діаметром колектора і зовнішнім діаметром гвинтового елемента жорстко встановлено циліндр з системою еліпсних отворів, по зовнішньому діаметру якого жорстко встановлено гвинтовий пустотілий соленоїд, один кінець якого жорстко приєднано до підвідної труби, а другий - до відвідної труби, зверху соленоїд закритий кришкою, а знизу колектор жорстко закріплений до корпуса вентилятора відомими способами, причому зверху вентилятора жорстко встановлено захисний конічний кожух, який прикріплений до рами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4583
Інші ідентифікатори: 40331
Власник авторського права: ® Стефанів Сергій Володимирович, Гевко Олена Василівна, Палюх Андрій Ярославович, Гевко Ігор Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.