Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4565

Назва: Машина для внесення сапропелів
Інші назви: Machine for applying sapropels
Машина для внесения сапропелей
Автори: Бабарика, Степан Федорович
Васильків, Василь Васильович
Гевко, Іван Богданович
Заікін, Микола Михайлович
Лясота, Оксана Михайлівна
Ляшук, Олег Леонтійович
Babaryka, Stepan Fedorovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Liasota, Oksana Mykhailivna
Vasylkiv, Vasyl Vasyliovych
Zaikin, Mykola Mykhailovych
Бабарыка, Степан Федорович
Василькив, Василий Васильевич
Гевко, Иван Богданович
Заикин, Николай Михайлович
Лясота, Оксана Михайловна
Ляшук, Олег Леонтьевич
Бібліографічний опис: Патент 40640 UA, МПК A01C 3/06. Машина для внесення сапропелів [Текст] / Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович, Лясота Оксана Михайлівна, Заікін Микола Михайлович, Ляшук Олег Леонтійович, Бабарика Степан Федорович (Україна) - опубл. 27.04.2009.
Patent 40640 UA, MPK A01C 3/06. Machine for applying sapropels [Text] / Hevko Ivan Bohdanovych, Zaikin Mykola Mykhailovych, Babaryka Stepan Fedorovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Vasylkiv Vasyl Vasyliovych, Liasota Oksana Mykhailivna (Ukraine) - publ. 27.04.2009.
Патент 40640 UA, МПК A01C 3/06. Машина для внесения сапропелей [Текст] / Гевко Иван Богданович, Заикин Николай Михайлович, Бабарыка Степан Федорович, Ляшук Олег Леонтьевич, Василькив Василий Васильевич, Лясота Оксана Михайловна (Украина) - опубл. 27.04.2009.
Дата публікації: 27-кві-2009
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A01C 3/06
пристрої для розкидання гною, наприклад посліду
Короткий огляд (реферат): Машина для внесення сапропелів, яка виконана у вигляді кузова з опорними колесами, рами, ланцюгово-планчастого транспортера з U-подібними пластинами і приводом, подрібнюючого і розкидного бітерів з приводами із можливістю кругового обертання, які встановлені горизонтально і паралельно один до одного з жорстко привареними гвинтовими елементами, установчих і кріпильних елементів, яка відрізняється тим, що зверху до U- подібних пластин ланцюгово-планчастого транспортера рівномірно по їх довжині закріплені зуби висотою 5-10 мм як по довжині, так і на торцевих поверхнях, які є у взаємодії з масою сапропелю, яка є у кузові, крім цього, зуби сусідніх U-подібних пластин зміщені між собою на половину ширини зуба, а подрібнюючий і розкидаючий бітери виготовлені з пустотілих валів, а на зовнішньому діаметрі гвинтового елемента подрібнюючого бітера рівномірно по його довжині виконані наскрізні отвори з однаковими міжцентровими віддалями, до яких жорстко закріплені подрібнюючі ножі з зубами з кількістю зубів 8-10 у одному ножі, довжиною 80-100 мм і шириною 50-60 мм, причому віддаль між сусідніми ножами дорівнює довжині одного ножа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4565
Інші ідентифікатори: 40640
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Васильків Василь Васильович, Лясота Оксана Михайлівна, Заікін Микола Михайлович, Ляшук Олег Леонтійович, Бабарика Степан Федорович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.