Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4541

Назва: Пристрій для свердління наскрізних отворів
Інші назви: Device for drilling through holes
Устройство для сверления сквозных отверстий
Автори: Кобельник, Володимир Романович
Кривий, Петро Дмитрович
Кузьмін, Микола Іванович
Kobelnyk, Volodymyr Romanovych
Kryvyi, Petro Dmytrovych
Kuzmin, Mykola Ivanovych
Кобельник, Владимир Романович
Кривой, Петр Дмитриевич
Кузьмин, Николай Иванович
Бібліографічний опис: Патент 77698 UA, МПК B23B 47/00. Пристрій для свердління наскрізних отворів [Текст] / Кобельник Володимир Романович, Кузьмін Микола Іванович, Кривий Петро Дмитрович (Україна) - опубл. 25.02.2013.
Patent 77698 UA, MPK B23B 47/00. Device for drilling through holes [Text] / Kryvyi Petro Dmytrovych, Kobelnyk Volodymyr Romanovych, Kuzmin Mykola Ivanovych (Ukraine) - publ. 25.02.2013.
Патент 77698 UA, МПК B23B 47/00. Устройство для сверления сквозных отверстий [Текст] / Кривой Петр Дмитриевич, Кобельник Владимир Романович, Кузьмин Николай Иванович (Украина) - опубл. 25.02.2013.
Дата публікації: 25-лют-2013
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 47/00
конструктивні елементи для розточувальних або свердлильних верстатів
допоміжні пристрої для них
Короткий огляд (реферат): Пристрій для свердління наскрізних отворів, який містить чашкоподібний циліндричний корпус, на верхньому торці якого розміщений конус, що спряжений зі шпинделем свердлильного верстата і охоплює встановлену в чашкоподібному циліндричному корпусі додаткову чашкоподібну втулку та пружний елемент у вигляді циліндричної пружини, розміщений між дном чашкоподібного циліндричного корпуса і дном додаткової чашкоподібної втулки, на нижньому торці якої виконаний конус, на якому встановлений свердлильний патрон із закріпленим у ньому свердлом, який відрізняється тим, що додаткова чашкоподібна втулка виконана у вигляді повзуна, спряженого за допомогою шпонкового з’єднання із чашкоподібним циліндричним корпусом, у верхній частині якого виконана циліндрична виточка, у дні якої є різьбовий отвір із загвинченим у нього штоком, виконаним з можливістю регулювання його положення відносно дна чашкоподібного циліндричного корпуса, зафіксованим стопорною гайкою, а у верхній частині цього штока виконана багатогранна призма під ключ, пружний елемент встановлений із зазором на шток, а взаємне розміщення повзуна і чашкоподібного циліндричного корпуса забезпечує обмежувальний механізм у вигляді виконаного у циліндричній стінці чашкоподібного циліндричного корпуса наскрізного паза, в який встановлений циліндричний палець з різьбовим кінцем, з’єднаним із різьбовим радіальним отвором у повзуні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4541
Інші ідентифікатори: 77698
Власник авторського права: ® Кобельник Володимир Романович, Кузьмін Микола Іванович, Кривий Петро Дмитрович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.