Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4504

Назва: Стенд для дослідження процесу зношення кондукторних втулок свердлильних пристосувань і свердел
Інші назви: Stand for study on process of wear of jig bushing of drilling devices and drills
Стенд для исследования процесса износа кондукторных втулок сверлильных устройств и сверл
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Гевко, Богдан Матвійович
Дячун, Андрій Євгенович
Клендій, Володимир Миколайович
Ляшук, Олег Леонтійович
Diachun, Andrii Yevhenovych
Hevko, Bohdan Matviiovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Klendii, Volodymyr Mykolaiovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гевко, Богдан Матвеевич
Гевко, Игорь Богданович
Дячун, Андрей Евгеньевич
Клендий, Владимир Николаевич
Ляшук, Олег Леонтиевич
Бібліографічний опис: Патент 73669 UA, МПК B23B 49/00. Стенд для дослідження процесу зношення кондукторних втулок свердлильних пристосувань і свердел [Текст] / Клендій Володимир Миколайович, Гевко Ігор Богданович, Гевко Богдан Матвійович, Ляшук Олег Леонтійович, Дячун Андрій Євгенович (Україна) - опубл. 10.10.2012.
Patent 73669 UA, MPK B23B 49/00. Stand for study on process of wear of jig bushing of drilling devices and drills [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Diachun Andrii Yevhenovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Klendii Volodymyr Mykolaiovych (Ukraine) - publ. 10.10.2012.
Патент 73669 UA, МПК B23B 49/00. Стенд для исследования процесса износа кондукторных втулок сверлильных устройств и сверл [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Дячун Андрей Евгеньевич, Ляшук Олег Леонтиевич, Гевко Игорь Богданович, Клендий Владимир Николаевич (Украина) - опубл. 10.10.2012.
Дата публікації: 10-жов-2012
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 49/00
вимірювальні і контрольні пристрої в розточувальних і свердлильних верстатах для установки або направлення свердла
індикаторні пристосування, що сигналізують про пошкодження свердел в процесі свердління
пристрої для зацентрування під свердління
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження процесу зношення кондукторних втулок свердлильних пристроїв і свердел, який виконано у вигляді корпуса, в нижній частині якого розміщено пневмопривід, який з’єднаний за допомогою вертикальних циліндричних штоків з горизонтальною кондукторною плитою з можливістю вертикального переміщення, кондукторних втулок, які виконані у вигляді радіальних підшипників, установчих, кріпильних елементів і пульта керування, який відрізняється тим, що у кондукторній плиті концентрично по колу встановлено впереміжку, наприклад, чотири жорстких кондукторних втулки і чотири у вигляді радіально-упорних підшипників різних діаметрів, наприклад, 4, 8, 12 і 16 мм, причому кондукторна втулка мінімального діаметра встановлена поряд з кондукторною втулкою максимального діаметра, крім цього втулки максимальних діаметрів, жорсткі і виконані з радіально-упорного підшипника, встановлені на кондукторній плиті в радіально протилежних місцях, як і інші, крім цього колона по зовнішньому діаметру є у взаємодії з внутрішнім отвором рухомої втулки з можливістю осьового вертикального переміщення, на нижній частині якої виконані горизонтальні зуби, які є у взаємодії з зубами шток-рейки, а у втулці зверху рівномірно по колу виконані радіальні пази, в які встановлені кульки з можливістю осьового переміщення, які підтиснуті пружинами стиснення в сторону колони, крім цього з верхнього торця рухома втулка є у взаємодії з нижнім торцем заготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4504
Інші ідентифікатори: 73669
Власник авторського права: ® Клендій Володимир Миколайович, Гевко Ігор Богданович, Гевко Богдан Матвійович, Ляшук Олег Леонтійович, Дячун Андрій Євгенович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.