Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4502

Назва: Установка для подрібнення і змішування корму
Інші назви: Installation for grinding and mixing feed
Установка для измельчения и смешивания корма
Автори: Івасечко, Роман Романович
Гевко, Ігор Богданович
Стойко, Ігор Іванович
Чвартацький, Ігор Іванович
Чвартацький, Роман Ігорович
Chvartatskyi, Ihor Ivanovych
Chvartatskyi, Roman Ihorovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Stoiko, Ihor Ivanovych
Гевко, Игорь Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Стойко, Игорь Иванович
Чвартацкий, Игорь Иванович
Чвартацкий, Роман Игоревич
Бібліографічний опис: Патент 55150 UA, МПК B02C 18/00. Установка для подрібнення і змішування корму [Текст] / Івасечко Роман Романович, Гевко Ігор Богданович, Стойко Ігор Іванович, Чвартацький Роман Ігорович, Чвартацький Ігор Іванович (Україна) - опубл. 10.12.2010.
Patent 55150 UA, MPK B02C 18/00. Installation for grinding and mixing feed [Text] / Chvartatskyi Roman Ihorovych, Chvartatskyi Ihor Ivanovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Ivasechko Roman Romanovych, Stoiko Ihor Ivanovych (Ukraine) - publ. 10.12.2010.
Патент 55150 UA, МПК B02C 18/00. Установка для измельчения и смешивания корма [Текст] / Чвартацкий Роман Игоревич, Чвартацкий Игорь Иванович, Гевко Игорь Богданович, Ивасечко Роман Романович, Стойко Игорь Иванович (Украина) - опубл. 10.12.2010.
Дата публікації: 10-гру-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B02C 18/00
подрібнення ножами або іншими ріжучими або розривають органами
Короткий огляд (реферат): Установка для подрібнення і змішування корму, що містить раму, бункер, подрібнюючі і гвинтові змішуючі елементи з приводами, регулювальні елементи, тару для збирання корму, яка відрізняється тим, що подрібнюючий робочий орган виконано у вигляді ланцюгового багаторядного конвеєра з ведучим і веденим шківами, який встановлено під кутом до горизонту, на якому встановлені подрібнюючі ножі довжиною, рівною ширині конвеєра, які жорстко закріплені до ланок ланцюга через крок по його ширині з можливістю згинання при їх русі по шківах, причому рівномірно по довжині сусідніх ножів в шаховому порядку виконані півкруглі різальні конічні елементи з наскрізними вікнами з кутом нахилу в сторону руху різальних ножів, крім цього на опорній стінці корпусу в зоні подрібнення корму, яка встановлена співвісно до робочих ножів конвеєра під кутом, меншим від твірної рухомої різальної гілки конвеєра до горизонту, а з боку рухомих різальних ножів виконані аналогічні півкруглі різальні конічні елементи з наскрізними вікнами в шаховому порядку з нахилом в протилежному напрямку, а знизу на шарнірах з можливістю зміни величини зазору між рухомими і нерухомими різальними елементами ножів у верхній частині, при цьому між стінкою корпусу зони подрібнення корму і твірною рухомого подрібнюючого конвеєра утворена умовна трапеція АВСД, верхня основа ВС якої є більшою нижньої АД, крім цього в нижній частині корпусу виконано вікно для вільного вивантаження подрібнюючого корму в жолоб, причому подрібнюючий конвеєр з бункером жорстко встановлено зверху на лівому краю жолоба над змішувальним шнеком, а з правого від нього боку встановлено бункер з сипким кормом для змішування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4502
Інші ідентифікатори: 55150
Власник авторського права: ® Івасечко Роман Романович, Гевко Ігор Богданович, Стойко Ігор Іванович, Чвартацький Роман Ігорович, Чвартацький Ігор Іванович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.