Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4471

Назва: Шнековий центрувально-затискний патрон
Інші назви: Screw centering clamping chuck
Шнековый центрирующий-зажимной патрон
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Диня, Володимир Іванович
Дячун, Андрій Євгенович
Ляшук, Олег Леонтійович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Стефанів, Володимир Михайлович
Diachun, Andrii Yevhenovych
Dynia, Volodymyr Ivanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Stefaniv, Volodymyr Mykhailovych
Гевко, Игорь Богданович
Дыня, Владимир Иванович
Дячун, Андрей Евгеньевич
Ляшук, Олег Леонтиевич
Пономаренко, Сергей Владимирович
Стефанив, Владимир Михайлович
Бібліографічний опис: Патент 65965 UA, МПК B23B 31/02. Шнековий центрувально-затискний патрон [Текст] / Пономаренко Сергій Володимирович, Ляшук Олег Леонтійович, Стефанів Володимир Михайлович, Дячун Андрій Євгенович, Диня Володимир Іванович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 26.12.2011.
Patent 65965 UA, MPK B23B 31/02. Screw centering clamping chuck [Text] / Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Stefaniv Volodymyr Mykhailovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Dynia Volodymyr Ivanovych, Diachun Andrii Yevhenovych (Ukraine) - publ. 26.12.2011.
Патент 65965 UA, МПК B23B 31/02. Шнековый центрирующий-зажимной патрон [Текст] / Пономаренко Сергей Владимирович, Стефанив Владимир Михайлович, Ляшук Олег Леонтиевич, Гевко Игорь Богданович, Дыня Владимир Иванович, Дячун Андрей Евгеньевич (Украина) - опубл. 26.12.2011.
Дата публікації: 26-гру-2011
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B23B 31/02
затискні патрони
Короткий огляд (реферат): Шнековий центрувально-затискний патрон, який виконано у вигляді планшайби, яка жорстко з’єднана з шпинделем верстата установчими елементами, гвинтової затискної спіралі, кінці якої жорстко закріплені до установчих елементів, який відрізняється тим, що з правого торця всередині планшайби жорстко приєднано втулку, а планшайба з правого торця від шпинделя по зовнішньому діаметру виконана у вигляді циліндра з глухим центральним отвором, на зовнішній поверхні якої нарізана різь, яка є у взаємодії з лівою і правою гайками, які з’єднані між собою болтами і зафіксовані у визначеному місці контргайкою, а між торцями гайок виконана внутрішня циліндрична канавка, яка є у взаємодії з поводком поводкової шайби, яка встановлена у внутрішній діаметр глухого центрального отвору з можливістю осьового переміщення, внутрішній діаметр якої є більшим внутрішнього діаметра шнека, який встановлено у глухий центральний отвір циліндра, а лівий кінець шнека жорстко з’єднаний з поводковою шайбою, по зовнішньому діаметру якої рівномірно по колу виконані, наприклад, три поводки, які є у взаємодії з косими пазами, які виконані на циліндричній поверхні з можливістю осьового переміщення, правий кінець шнека жорстко закріплено до шайби, яка жорстко закріплена до правого торця циліндра, а внутрішній діаметр шайби є більшим внутрішнього діаметра шнека.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4471
Інші ідентифікатори: 65965
Власник авторського права: ® Пономаренко Сергій Володимирович, Ляшук Олег Леонтійович, Стефанів Володимир Михайлович, Дячун Андрій Євгенович, Диня Володимир Іванович, Гевко Ігор Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2011



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.