Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4409

Назва: Контрольний пристрій для заміру співвісності розміщення отворів в корпусних деталях
Інші назви: Control device for measurement of coaxiality of arrangement of openings in basic parts
Контрольное устройство для замера соосности размещения отверстий в корпусных деталях
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Дзюра, Володимир Олексійович
Ляшук, Олег Леонтійович
Пік, Андрій Іванович
Шевчук, Оксана Степанівна
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Pik, Andrii Ivanovych
Shevchuk, Oksana Stepanivna
Гевко, Игорь Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Ляшук, Олег Леонтиевич
Пик, Андрей Иванович
Шевчук, Оксана Степановна
Бібліографічний опис: Патент 52137 UA, МПК G01B 3/00. Контрольний пристрій для заміру співвісності розміщення отворів в корпусних деталях [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Пік Андрій Іванович, Шевчук Оксана Степанівна, Дзюра Володимир Олексійович (Україна) - опубл. 10.08.2010.
Patent 52137 UA, MPK G01B 3/00. Control device for measurement of coaxiality of arrangement of openings in basic parts [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Shevchuk Oksana Stepanivna, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Pik Andrii Ivanovych (Ukraine) - publ. 10.08.2010.
Патент 52137 UA, МПК G01B 3/00. Контрольное устройство для замера соосности размещения отверстий в корпусных деталях [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Шевчук Оксана Степановна, Дзюра Владимир Алексеевич, Гевко Игорь Богданович, Пик Андрей Иванович (Украина) - опубл. 10.08.2010.
Дата публікації: 10-сер-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Короткий огляд (реферат): Контрольний пристрій для заміру співвісності розміщення отворів в корпусних деталях, який виконано у вигляді плити з вертикальною стійкою, індикаторів з індикаторними ніжками, установочних, притискних і напрямних елементів, який відрізняється тим, що вимірювальний корпус лівим внутрішнім отвором з лівої сторони плити жорстко встановлено на оправку у вигляді привідного вала поворотного механізму з рукояткою провертання, яка встановлена у вертикальній стійці паралельно до основи, а правий внутрішній отвір вимірювального корпусу є у взаємодії з Г-подібною індикаторною ніжкою індикатора, який жорстко закріплений у правій вертикальній стійці, яка основою жорстко з’єднана з напрямною типу "ластівчиного хвоста" з можливістю осьового переміщення і вертикального переміщення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4409
Інші ідентифікатори: 52137
Власник авторського права: ® Гевко Ігор Богданович, Ляшук Олег Леонтійович, Пік Андрій Іванович, Шевчук Оксана Степанівна, Дзюра Володимир Олексійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.