Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4373

Назва: Стенд для дослідження параметрів системи охолодження двигунів внутрішнього згоряння
Інші назви: Bench for study of parameters of cooling systems of combustion engines
Стенд для исследования параметров системы охлаждения двигателей внутреннего сгорания
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Гевко, Богдан Матвійович
Калушка, Володимир Павлович
Кучвара, Іван Миколайович
Марціяш, Орест Михайлович
Hevko, Bohdan Matviiovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Kalushka, Volodymyr Pavlovych
Kuchvara, Ivan Mykolaiovych
Martsiash, Orest Mykhailovych
Гевко, Богдан Матвеевич
Гевко, Игорь Богданович
Калушка, Владимир Павлович
Кучвара, Иван Николаевич
Марцияш, Орест Михайлович
Бібліографічний опис: Патент 69584 UA, МПК F02C 7/12. Стенд для дослідження параметрів системи охолодження двигунів внутрішнього згоряння [Текст] / Марціяш Орест Михайлович, Калушка Володимир Павлович, Кучвара Іван Миколайович, Гевко Ігор Богданович, Гевко Богдан Матвійович (Україна) - опубл. 10.05.2012.
Patent 69584 UA, MPK F02C 7/12. Bench for study of parameters of cooling systems of combustion engines [Text] / Hevko Bohdan Matviiovych, Martsiash Orest Mykhailovych, Kalushka Volodymyr Pavlovych, Kuchvara Ivan Mykolaiovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 10.05.2012.
Патент 69584 UA, МПК F02C 7/12. Стенд для исследования параметров системы охлаждения двигателей внутреннего сгорания [Текст] / Гевко Богдан Матвеевич, Марцияш Орест Михайлович, Калушка Владимир Павлович, Кучвара Иван Николаевич, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 10.05.2012.
Дата публікації: 10-тра-2012
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F02C 7/12
охолодження установок
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження параметрів системи охолодження двигунів внутрішнього згоряння, який мітить корпус, радіатор, систему подачі води, помпу водяну з приводом, манометр, паровий клапан, пульт керування, який відрізняється тим, що стенд оснащений підставкою, на якій вертикально встановлено плиту, у лівому верхньому куті якої змонтовано розширювальний бачок, який трубопроводом з’єднаний з радіатором, манометром і покажчиком температури, з лівої сторони на плиті під радіатором жорстко встановлено блок живлення, з правої сторони зверху на плиті встановлено радіатор опалення приміщення з підвідним і відвідним трубопроводами, які з’єднані з резервуаром рідини, в який встановлені два нагрівальні електротени, знизу радіатор з правої сторони плити за допомогою трубопроводів з’єднаний з водяною помпою з приводом, а та в свою чергу з’єднана з резервуаром з рідиною, для заміру продуктивності помпи стенд оснащений двома лічильниками, які відомим способом з’єднані з системою охолодження великого і малого кіл циркуляції охолоджувальної рідини, а для зняття температурних характеристик стенд оснащений п’ятиточковим електронним покажчиком температури відомим способом у п’яти різних точках проходження рідини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4373
Інші ідентифікатори: 69584
Власник авторського права: ® Марціяш Орест Михайлович, Калушка Володимир Павлович, Кучвара Іван Миколайович, Гевко Ігор Богданович, Гевко Богдан Матвійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.