Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4362

Назва: Пристрій для виготовлення профільних гвинтових елементів
Інші назви: Device for manufacturing profile screw elements
Устройство для изготовления профильных винтовых элементов
Автори: Івасечко, Роман Романович
Гевко, Іван Богданович
Гупка, Андрій Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Палюх, Андрій Ярославович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Hupka, Andrii Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Гевко, Иван Богданович
Гупка, Андрей Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Палюх, Андрей Ярославович
Бібліографічний опис: Патент 44468 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для виготовлення профільних гвинтових елементів [Текст] / Івасечко Роман Романович, Гевко Іван Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Ляшук Олег Леонтійович, Гупка Андрій Богданович (Україна) - опубл. 12.10.2009.
Patent 44468 UA, MPK B21D 11/06. Device for manufacturing profile screw elements [Text] / Paliukh Andrii Yaroslavovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Ivasechko Roman Romanovych, Hupka Andrii Bohdanovych (Ukraine) - publ. 12.10.2009.
Патент 44468 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для изготовления профильных винтовых элементов [Текст] / Палюх Андрей Ярославович, Гевко Иван Богданович, Ляшук Олег Леонтиевич, Ивасечко Роман Романович, Гупка Андрей Богданович (Украина) - опубл. 12.10.2009.
Дата публікації: 12-жов-2009
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для виготовлення профільних гвинтових елементів, який виконано у вигляді приводу, токарного патрона, заднього центру, оправки, на якій встановлені центральними отворами диски з конічними зовнішніми поверхнями з можливістю осьового переміщення за формою і розмірами аналогічно внутрішній формі гвинтового елемента, а по зовнішньому діаметру у вигляді плавної конічної форми, а з двох кінців на оправці жорстко закріплені циліндричні опори у вигляді втулок, ліва з яких є у жорсткій взаємодії з кінцем циліндричної заготовки, яка жорстко закріплена в токарному патроні, який відрізняється тим, що оправка з дисками є у взаємодії через шпонку, яка жорстко встановлена на оправці по зовнішньому діаметру по всій її довжині, крім цього, зовнішня твірна дисків виконана зовнішньої бочкоподібної або іншої форми з переходом на два кінці зі зменшеними або іншими діаметрами, крім цього, в лівій опорі з торця до дисків жорстко встановлено відомої конструкції хомут з внутрішнім діаметром, меншим зовнішнього діаметра труби (заготовки), з можливістю регулювання його величини відомим способом, який є у взаємодії з кінцем труби (заготовки), а по зовнішньому діаметру труба (заготовка) є у взаємодії з притискним роликом, по зовнішньому діаметру якого виконана кругова півкругла канавка радіусом, рівним зовнішньому радіусу труби (заготовки), з можливістю кругового обертання на осі і осьового переміщення паралельно осі оправки, яка закріплена на кронштейні, який має осьове і радіальне переміщення разом з супортом верстата і який є у взаємодії з копіром верстата відомої конструкції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4362
Інші ідентифікатори: 44468
Власник авторського права: ® Івасечко Роман Романович, Гевко Іван Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Ляшук Олег Леонтійович, Гупка Андрій Богданович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.