Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4343

Назва: Склад молочно-вівсяного морозива
Автори: Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 106097 UA, МПК A23G 9/00. Склад молочно-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.07.2014.
Дата публікації: 25-лип-2014
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/00
заморожені кондитерські вироби, наприклад заморожені солодощі, морозиво
суміші для них
Короткий огляд (реферат): Склад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить подрібнені вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4343
Інші ідентифікатори: 106097
Власник авторського права: ® Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2014



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.