Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4282

Назва: Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива
Інші назви: Method for making milk and oat ice-cream
Способ производства молочно-овсяного мороженого
Автори: Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Бібліографічний опис: Патент 35997 UA, МПК A23G 9/32. Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 10.10.2008.
Patent 35997 UA, MPK A23G 9/32. Method for making milk and oat ice-cream [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 10.10.2008.
Патент 35997 UA, МПК A23G 9/32. Способ производства молочно-овсяного мороженого [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 10.10.2008.
Дата публікації: 10-жов-2008
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/32
характеризуються складом
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва молочно-вівсяного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково на етапі приготування суміші для морозива вносять 2...5 мас.% борошна з вівсяного зерна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4282
Інші ідентифікатори: 35997
Власник авторського права: ® Українець Анатолій Іванович, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2008



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.